設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: AW2

唐伯虎點秋香 (數碼修復版) 實物圖文P.3

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 AW2 於 2007-10-29 23:37 發表
入左~ $5X. 原來都唔係度度都有得賣! 闊西貨倉正仔全部都無, 要去到KAM個"陳列室"先搵到!

KAM個"陳列室"即係................:o

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-30 00:08 發表

KAM個"陳列室"即係................:o

UFO~
全港最專業最新影碟情報:
梅小玲
更多荒謬事/日記/快閃/影評請到:
荒謬日記

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 AW2 於 2007-10-30 00:16 發表

UFO~

講白d呢Smilies010 Smilies010 Smilies010

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-30 00:31 發表

講白d呢Smilies010 Smilies010 Smilies010

下?? 仲唔夠白? 舖頭名都講埋出黎喎~:o
你去到就知點解係KAM同華納既"陳列室".;P
call佢地啦~ 25777983
;P
梅小玲
荒謬日記

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

呢隻野完全可以用個"抵"字形容晒!
五十幾蚊買隻周星馳經典製作, 又D9又dts又SF最重要係全片已數碼修復. 畫面修復到好似新拍一樣.
突然對比其他有出版數碼修復既港片影碟發行公司, 就算嘉禾一年只出一兩部數碼修復影碟, 但都可以用咁低價發售, 反而其他公司既出品就貴得多. 究竟呢次係做蝕本生意定抑或其他公司謀暴利呢?

以下係新(嘉禾)舊版(美亞)對比, 上係新版, 下為舊版.
20071030-224134.jpg 20071030-225616.jpg 20071030-224154.jpg 20071030-225636.jpg 20071030-223620.jpg 20071030-225314.jpg 20071030-223832.jpg 20071030-225551.jpg
梅小玲
荒謬日記

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 AW2 於 2007-10-30 00:39 發表

下?? 仲唔夠白? 舖頭名都講埋出黎喎~:o
你去到就知點解係KAM同華納既"陳列室".;P
call佢地啦~ 25777983
;P

請問近邊頭架?要上樓嗎?

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 AW2 於 2007-10-30 23:00 發表
呢隻野完全可以用個"抵"字形容晒!
五十幾蚊買隻周星馳經典製作, 又D9又dts又SF最重要係全片已數碼修復. 畫面修復到好似新拍一樣.
突然對比其他有出版數碼修復既港片影碟發行公司, 就算嘉禾一年只出一兩部數碼修復影 ...

畫面真係係電播,
聽日即刻買至得,
如果唔係斷貨就死勒!

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我想問下,佢d粗口有無cut到呀???如果無就入返隻啦,我係星爺o既fans,佢o既戲我有齊(vcd)

2萬

三潮玩家

J J

原帖由 kennykky 於 2007-10-31 03:12 發表
我想問下,佢d粗口有無cut到呀???如果無就入返隻啦,我係星爺o既fans,佢o既戲我有齊(vcd)

應該無啦!如果cut左AW兄點都會單聲既:lol

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 lkljason 於 2007-10-31 00:53 發表

請問近邊頭架?要上樓嗎?

銅鑼灣渣甸街57
梅小玲
荒謬日記