設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[◆音樂專訪◆] Gloria Tang 歌莉雅 - 為何會有推出國語大碟 Touching 的想法呢??

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
歌莉雅首張國語專輯<Touching>已於 8 月 9 号推出, 特別選來歌曲<值得>、<寶貝對不起>,Gloria 還邀請了太極樂隊主音 Pat 哥合唱<你是我胸口永遠的痛>,究竟隻碟係如何練成的呢?

#呢個訪問最尾會有個小遊戲架,想得到 ...
Gloria 的簽名碟就唔好錯過勒!
[youtube]7HexGySr_tM[/youtube]

問題1 : 呢個係 Gloria 的第幾張國語專輯呢??
問題2 : 大碟中那一首歌是 Gloria 原創作品呢??
問題3 : 邀請太極樂隊主音 Patrick 哥合唱的歌是什麼名?
遊戲截止時間:2018 年 08 月 25 日 18:00 (從答中三條問題的朋友中選出 2 位幸運兒)

特別鳴謝 : WSM 環星唱片

評分

參與人數 2威望 +100 金錢 +100 收起 理由
lamwaikit007 + 80 + 80 正到爆
Msuper + 20 + 20 嘩,有陰陽既Pat Gor 喎!唔入黎睇真唔知!.

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

1)第一張國語專輯 2)沒有你,甚麼都沒有 3)你是我胸口永遠的痛

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 好快手喎果然!!!

查看全部評分

黑鑽玩家

Hi-Fi OCD 患者

金耳朵金耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

問題1 : 呢個係 Gloria 的第幾張國語專輯呢? 首張
問題2 : 大碟中那一首歌是Gloria原創作品呢? 13. 沒有你什麼都沒有
問題3 : 邀請太極樂隊主音Patrick哥合唱的歌是什麼名? 3. 你是我胸口永遠的痛

白鑽玩家

support !

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

問題1 : 呢個係 Gloria 的第幾張國語專輯呢?
  答案:首張
  問題2 : 大碟中那一首歌是Gloria原創作品呢?
  答案:13) 沒有你,什麼都沒有
  問題3 : 邀請太極樂隊主音Patrick哥合唱的歌是什麼名?
  答案: 3) 你是我胸口永遠的痛

黑鑽玩家

問題1 : 呢個係 Gloria 的第幾張國語專輯呢??
第一張

問題2 : 大碟中那一首歌是Gloria原創作品呢??
沒有你什麼都沒有

問題3 : 邀請太極樂隊主音Patrick哥合唱的歌是什麼名?
你是我胸口永遠的痛

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

大皇,我都有入而且重有Gloria親筆簽名!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100 超正, 一定要加分!

查看全部評分

LG 65 OLED E7
Yamaha CX-A5200
Crown DCI 8 300
Crown CTS 4200
魅影 9702
杰科 5300
老秦超低音 9115D
L&W  SUB15A
JBL LS40
JBL LSC
Atmos 喇叭 JBL Control X
Surround 喇叭 JBL Control X
Mission 8吋

銀級玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

問題1 :  首張
問題2 : 沒有你什麼都沒有
問題3 : 你是我胸口永遠的痛

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

fm31331 發表於 2018-8-21 20:46
大皇,我都有入而且重有Gloria親筆簽名!

正呀, 聽過D歌冇, 覺得如何呀???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
問題1 : 首張
問題2 : 沒有你什麼都沒有
問題3 : 你是我胸口永遠的痛