設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kowkow

[外版] 日本史上最高銷量的視頻影碟

白鑽玩家

happyroland 發表於 2018-9-18 18:32
本來一早在日遜訂左大坂藍光加月曆版,已經好滿足!眼見其他師兄熱烈討論,都想搵隻札幌睇下,無奈已經炒到 ...

始中自己覺得扎幌是最正一隻,恭喜兄, 現在日本已炒到天價

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章

happyroland 發表於 2018-9-18 18:32
本來一早在日遜訂左大坂藍光加月曆版,已經好滿足!眼見其他師兄熱烈討論,都想搵隻札幌睇下,無奈已經炒到 ...

睇完會好自然入blu-ray, 你值得擁有

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
allen89 + 10 + 10

查看全部評分

TV :SONY A1 65
投影機:BENQ W5700
AV amp:DENON AVC-A1H
BDP:OPPO-205
F:JBL  ARRAY 1400 C:ARRAY 880 SR:8320
TM:CONTROL X
SW: Velodyne DD12+
2CH AMP:Mcintosh MA 6700
DAC/CD :Mcintosh D150

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

yueming1004 發表於 2018-9-18 22:33
睇完會好自然入blu-ray, 你值得擁有

天價無錢入,一隻大坂夠啦

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

amazon jp基本上所有版本已經唔可以正價入手...

鉑金玩家

話說大約十幾日前忍唔住到amazon jp買多另外兩場作收藏, 之前冇起amazon jp買過野,到寄左先至有朋友提我一定要選特快運送唔好選一般運送,
上網睇睇一般運送嗰間ECMS易客满(之前未聽過)好似係大陸公司?唔知有冇香港分部可直接聯絡,check status今日睇仲係起13號嗰日話已在港配送中, 依家都未收到.....
佢地個聯絡電話咁多日都飛留言,而且話留言信箱已滿, 電郵都係咁多日冇回覆過......
加上上網睇左D呢間快運唔多好嘅comment, 有D擔心份件.........

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

doubt 發表於 2018-9-19 13:45
話說大約十幾日前忍唔住到amazon jp買多另外兩場作收藏, 之前冇起amazon jp買過野,到寄左先至有朋友提我一 ...

我今次分二次在Amazon訂安室blu ray 都是用一般shipping 佢上門送貨之前半小時會先打比你的 另一次當日送貨小弟不在港 送貨員WhatsApp 我二次我都吾知 送貨員就把包裹捆綁在我屋企門囗再拍照比你睇 算有交帶wor

鉑金玩家

cwyip 發表於 2018-9-19 14:28
我今次分二次在Amazon訂安室blu ray 都是用一般shipping 佢上門送貨之前半小時會先打比你的 另一次當日 ...

Thanks! 希望最後好似師兄你咁順利收到啦!
因為聯絡唔到佢嗰邊有D擔心,13號狀態係派件中之後又冇再update過status......

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

doubt 發表於 2018-9-19 16:15
Thanks! 希望最後好似師兄你咁順利收到啦!
因為聯絡唔到佢嗰邊有D擔心,13號狀態係派件中之後又冇再update ...

Amazon jp 你收吾到貨的話or自己冇拎過 你同佢講番就會退番錢比你 無需擔心

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
doubt + 10 + 10 俾個Like你啦
allen89 + 10 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

cwyip 發表於 2018-9-19 17:25
Amazon jp 你收吾到貨的話or自己冇拎過 你同佢講番就會退番錢比你 無需擔心 ...

Thanks師兄!!
今日終於聯絡到,原來ECMS俾左中通去派,但山竹影響延誤,應該呢一兩日先會派到

鉑金玩家

yueming1004 發表於 2018-9-14 23:49
揀啱買邊隻未,定圍股

之前已買名古屋,追加左大阪同5月東京等送黎, 札幌炒價就無辦法唯有放棄....福岡一致覺得係比較弱就唔入了....

如果睇返你地同啲網上comment,同埋youtube D剪片比較, 其實我覺得大阪會幾啱自己style, 我好受啲快速剪接好似k-pop嗰啲我都好OK

見到新聞話,原來Namie官網,FB等等全部月尾都會關閉,其實都可以唔洗咁俾fans得閒上去懷緬下都好吖

另外Namie職業生涯實在太多歌,呢場final tour其實好多我鍾意嘅歌都冇唱到,貪心啲諗如果唔同場次都換少少歌就仲正喇

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
allen89 + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分