設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[重低音] Earthquake 大地震 P10v2 入手

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

上個月正式加入 AV 玩家行列之後, 一直都睇唔0岩隻 subwoofer... 一般 sales 都係話睇 budget 有大買大祗會買貴唔會買錯...

行黎行去都一頭霧水之際... 發現原來雅詠有半價 trade-in 既優惠! 原本係過年時候做, 但係又見仲有好多人問... 所以我又問埋一份... 又真係仲可以 trade-in 喎!
雅詠小姐非常好禮貌... 有問必答... 跟住我上網睇睇個 trade-in 仲平過水貨... 又見 d 人都幾好評... 所以就落訂...

有 d 師兄等左個幾月, 我就好好彩0岩0岩有貨期, 半個月就收到電話話到貨!

送貨方面真係有驚喜, 唔係掉低比你就走! 佢地會搵專人上門, 拆箱幫你駁埋之餘仲會幫你做埋 setup! 唔係擰兩擰果隻... 係叫你比埋你隻 amp 個 remote 佢幫你 set!

我呢 d 新手真係識鬼 set 之前用套 logitech z906... 有 THX 認證, d bass 我一直都覺得唔差... 但係換左大地震後... 真係大地震...        
拳拳到肉既深潛感覺都可以0係呢隻 10 吋 subwoofer 度表現出黎... 真係不得了... 差千零蚊我真係後悔唔買隻 p12...

不過震到咁... 呢隻野係會走位既... 攪攪佢之後我相信 d bass 會更實淨!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
Suprabird + 10 + 10 正到爆
bigair + 10 + 10 恭喜Ching!

查看全部評分

LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜晒!十吋已咁高興,12吋一定仲開心,會走位可以用重野扎住佢
Marantz • SAsound • JBL • XTZ • Klipsch • MK • Velodyne • Sony • Oppo • Mcintosh • Focal

鑽石玩家

bigair 發表於 2018-6-11 23:35
恭喜晒!十吋已咁高興,12吋一定仲開心,會走位可以用重野扎住佢 ...

我覺得都係心理關口... 十吋都夠.. 但係價錢爭少少唔買十二吋又好似爭 D 咁
LG CX55
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330

銀級玩家

你哋就開心我玩咗幾日就壞咗

鑽石玩家

Hd2017 發表於 2018-6-12 07:38

玩幾日就壞~我諗應該係咁岩既姐

鑽石玩家

Hd2017 發表於 2018-6-12 07:38

下.... 師兄咩事........
LG CX55

白鑽玩家

bigair 發表於 2018-6-11 23:35
恭喜晒!十吋已咁高興,12吋一定仲開心,會走位可以用重野扎住佢 ...

其實呢啲咁粗邊箱體細
扣埋個有效發聲面積係好细
差得唔多錢又比得起放得落
一定有大買大

白鑽玩家

logitech電腦衛星喇叭嘅THX認證
同家庭又唔一樣
家庭又有唔同標準
而戲院同家庭又唔同

評分

參與人數 1威望 +2 金錢 +2 收起 理由
Ep-71 + 2 + 2

查看全部評分

銀級玩家

issachar 發表於 2018-6-12 14:36
下.... 師兄咩事........

Power 燈 又紅又綠

鑽石玩家

MDLP 發表於 2018-6-12 16:24
其實呢啲咁粗邊箱體細
扣埋個有效發聲面積係好细
差得唔多錢又比得起放得落

因為我放既地方有限, 所以好怕買大左擺唔落...
LG CX55