設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

剛升級 EARTHQUAKE MiniMe P12V2 感覺非常好

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
剛升級 EARTHQUAKE MiniMe P12V2 感覺非常好

好耐冇攪屋企套音響,突然喺Facebook看到雅穎音響做緊超低音半價優惠(個優惠係17年尾做,我睇到都成18年4月)膽粗粗打電話去問下重有無,佢話重有我就諗都唔諗就落左訂!
等左差唔多一個半月,終於收到通知到貨,就約咗星期六上去收貨,上到去两位小姐加一位靚仔招呼我,一路開箱,两位小姐不停講解同一起驗貨,又幫我搬上車仔二十幾公斤對於女仔來講都唔輕又話幫推到到樓下搞到有啲唔好意思!

講返個重低音呢個p12v2 真係非常之抵,加少少有埋送貨服務(不過我選擇自取),收走舊subwoofer,又教你SET機擺位。
EARTHQUAKE MiniMe P12V2 番到屋企第一時間開箱試
(我之前係用JBL12吋)

即刻開隻碟試下,一試有驚喜,嗰種震撼力,同包圍感完全不同,槍戰子彈互射聲音,爆炸聲,P12V2完全無壓力,下潛震撼力勁,有D過勁添,可能我未調校好(之前用JBL12爆炸場面覺得唔多夠力),咁嘅價錢有咁嘅質素p12v2感覺非常滿意!

以前都係大型連鎖店買音響,網上好多Ching 又講樓上AV鋪頭好多黑店買嘢又要受氣,落左定又話嗰隻無貨要你買第二隻款,第一次係雅詠音響買嘢,感覺非常好,兩位小姐又親切又有禮貌,見我上到去大汗踏細汗即刻攞杯水攞紙巾比我,有機會一定會再去幫襯!
我見而家雅詠又重新再做過EARTHQUAKE舊換新半價有興趣師兄快啲去睇下!
(舊換新可以用電腦嗰D2.1都得架)

評分

參與人數 5威望 +49 金錢 +40 收起 理由
Suprabird + 10 + 10 超正, 一定要加分!
syau + 10 + 10 恭喜Ching!
HKUST + 9 俾個Like你啦
two115 + 10 + 10 俾個Like你啦
issachar + 10 + 10

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

恭喜師兄有新玩具,不過小心比人投訴
"兩位小姐又親切又有禮貌,見我上到去大汗踏細汗即刻攞杯水攞紙巾比我" <- 師兄應該好靚仔,咁好服侍

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

补几钱?师兄!

黃金玩家

syau 發表於 2018-6-11 10:18
恭喜師兄有新玩具,不過小心比人投訴
"兩位小姐又親切又有禮貌,見我上到去大汗踏細汗即刻攞杯水 ...

比人投訴

黃金玩家

mcdull 發表於 2018-6-11 11:33
补几钱?师兄!

補左4xxx

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

個優惠其實好似係發到聲既喇叭已經可以...
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

鉑金玩家

issachar 發表於 2018-6-11 16:34
個優惠其實好似係發到聲既喇叭已經可以...

好似最小都要電腦喇叭個subwoofer先得……

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

manbbb 發表於 2018-6-11 18:13
好似最小都要電腦喇叭個subwoofer先得……

詳情問下雅詠
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

昨日音響展都有得訂, 都係網上呢個價, 送貨+500

黃金玩家

openday 發表於 2018-6-11 20:38
昨日音響展都有得訂, 都係網上呢個價, 送貨+500

都係雅詠?
加500應該住得好遠!
我九龍中加250