設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tontontony

[顯示器] 2010年第一擊~(PAN記)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

孔都未鑽就知係空心磚?
giralda 發表於 2010-1-3 00:53

已經轉左一個啦~~粒拉爆打唔死~~

星級玩家

有無遮住睇電視或睇對白呀
xlarge 發表於 2010-1-3 01:05

遮字幕就冇~~不過係 REMOTE 好難接到囉~~
唔知PAN 記有冇第二款既 坐枱腳 底 外置接收器呢~

星級玩家

43# tontontony

我唔知有無記錯...樂聲師傅係背度裝架個陣好似上下共四粒...你估可唔可以升高一格上兩粒only? 我唔係新屋...所以憑記憶唔知咁樣升一升得唔得呢...搵d野塞落個架度墊一墊佢再上上一格試試 ...
junleong 發表於 2010-1-3 01:18

我都有問過個SALES~佢話重心問題~所以冇得較高低~~我聽日打去 PANA SHOP 問下先~
多謝意見~

星級玩家

咁今晚睇電視睇碟表現o唔ok呀....
xlarge 發表於 2010-1-3 01:26

講真~睇高清台真係好一般~~
不過睇 BD 真係好正~
同埋佢又怪~~我用SD CARD PLAY SOLID COLOUR PHOTO 係冇光死點~低睇完一陣BD 之後STOP 左~
咁320個黑底 銀字畫面就怪怪地~~
黑色既地方如果近睇~好似有雪花咁~但正常距離就唔覺~
咁我冇理佢~熜左一彈再開同一個畫面D黑位又好黑冇曬雪花~
唔知係咪 "消印" PROGRAM 做梗野

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

正呀, 師兄幾錢入手??

我正煩惱擺42"定46"! 等收埋樓度下個位先...

正因為panasonic 個腳架又大又圓, 我怕阻住晒放唔到46" ><

星級玩家

$!!$%)
真係幾平~~仲要白紙黑字
中間一點或以上 或 有3點或以上 換機~

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

請問邊樹買咁好價??

46" 幾錢呀你知唔知?

我1月尾2月頭先買...又唔知今年panasonic 會唔會出新款plasma 喎...15/16

進階玩家

Pananoic個Remote唔洗向住電視僸架,打直僸都得架

星級玩家

遮字幕就冇~~不過係 REMOTE 好難接到囉~~
唔知PAN 記有冇第二款既 坐枱腳 底 外置接收器呢~
tontontony 發表於 2010-1-3 01:20

只知道舊款唔係半圓型...係長方型...不過都唔細lor~
Timka = kaisze
Panasonic 49CX700
Yamaha RX-A1070
Pioneer BDP-430
PS4
Quad 21L + L Center
Mirage Prestige
Sunfire HRS-8

星級玩家

$!!$%)
真係幾平~~仲要白紙黑字
中間一點或以上 或 有3點或以上 換機~
tontontony 發表於 2010-1-3 01:36

ching邊間買架.....肯白紙黑字寫明...小弟都想入返部42s10h俾屋企人睇下高清台..唔知佢地肯唔肯又白紙黑字寫明
請pm鋪名地址參考下..唔該哂~
Timka = kaisze
Panasonic 49CX700
Yamaha RX-A1070
Pioneer BDP-430
PS4
Quad 21L + L Center
Mirage Prestige
Sunfire HRS-8