設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 陳李張黃

[討論] 其實你地不覺得 胡琳 唱得勁難聽又造作

關閉 [複製鏈接]

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

刪除

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
alleelarry + 10 + 10 大家都是愛音樂之人,不存在什麼不好意思!.

查看全部評分

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

溫馨提示:離題的討論一律作屏蔽或刪除處理。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
窮小子 + 50 + 50 遇到呢類事情~令你難做講聲不好意思!.

查看全部評分

Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

討論區絶對歡迎討論音樂, 更加鐘意用唔同角度去探討研究,但當一個帖去到攻擊互罵嘅討論
對我地黎講已絶冇可觀性~ 行動组版主只係维持番個秩序而矣~ 冇話某D人就屏敝又有D就冇,另外我亦想講樓主唔係唔比你話胡琳唱歌唔好聽,但最好用詞小心DD,正所謂佰貨應佰客,各有所好, 真心討論冇問题, 但去到再盲目挑機互罵我地即刻會删貼! 多謝大家支持Post76! 感激

評分

參與人數 2威望 +130 金錢 +130 收起 理由
jack331 + 10 + 10
小瑟 + 120 + 120

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Ken704 發表於 2018-5-4 08:52
討論區絶對歡迎討論音樂, 更加鐘意用唔同角度去探討研究,但當一個帖去到攻擊互罵嘅討論
對我地黎講已絶冇可 ...

咁你 刪除了這個post la, 這班人根本都不願意討論。
1. 我話佢唱得難聽,佢地話我唔識音樂, 唔好評論。 因為佢哋以這些古怪的理輪去討論, 我才作出回應。
2. 佢地話我吾回應就話我潛水 。 當我回應又話我引起爭吵,跟住攻擊我。那班人並不是討論。佢地可以讚佢,但係不能夠話任何一個人唔識音樂就唔能夠評論。 唔係個個人都覺得佢好聽。 即使9成人覺得佢好聽,只有一成/一個覺得佢唱得唔好,都唔代表那些覺得佢好聽的人是有品味或者識聽音樂。
3. 昰佢哋留言話我ET 等等的字眼, 我才稍作回應。
4. 仲有一些人話咁樣批評會抹殺咗佢哋努力, 但係新界隻牛都好勤力呀唔見得有咩作用呀。 你哋欣賞係你的事,我唔欣賞係我的事。 你改變唔到我,而我亦唔會改變你。為咗一個唔關自己事的人而去攻擊他人,這班人實在有趣。
5. 用什麼字根本不是問題,問題在於那班人一見到有人批評他的偶像就不知為何會這樣生氣。
6. 有人支持我的睇法,跟住那班人咪一樣攻擊他們。 你們這個案處理事情的人睇清楚誰在生事。
7. 如果這個論壇只有讚美而不可以批評, 你們在版規寫到明便可以了。

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
fannyparkman + 10 + 10 絕對認同
hkttf + 10 + 10 屌你老母
chopinlau + 10 + 10 你都算好品了,亦都有EQ !

查看全部評分

鑽石玩家

陳李張黃 發表於 2018-5-4 09:55
咁你 刪除了這個post la, 這班人根本都不願意討論。
1. 我話佢唱得難聽,佢地話我唔識音樂, 唔好評論。  ...

請問版管點解上面堆嘢又唔立即刪除,是否大细超先?

評分

參與人數 2威望 +130 金錢 +130 收起 理由
sunboy + 80 + 80 選擇性執法,算吧!
窮小子 + 50 + 50 無謂再理D無謂人~大家總會明白誰是誰非.

查看全部評分

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ericeric 發表於 2018-5-4 10:10
請問版管點解上面堆嘢又唔立即刪除,是否大细超先?

我冇話唔關, 既然此帖引起咁多人不愉快,由現在起關帖處理! 謝謝

雖然關閉此帖,但我由第一頁睇到尾,如果凡有攻擊性字句我一侓屏閉以示公正, 有Point我會加分,絶無邊個帖又删另外又唔删咁, 我咁做你地又有人可能唔滿意,不過冇辦法, 就當我唔想大家嘈落去,要不滿就不滿我好了~

重申一㸃, Larry版主绝對有屏敝2個人以上不雅字句,絶無偏向任何一方的, 我再edit並不代表佢有漏, 而係我比佢更挑剔~

評分

參與人數 4威望 +150 金錢 +150 收起 理由
Msuper + 10 + 10 其實應該早一點就要察覺須要關帖了!.
dc903 + 50 + 50 俾個Like你啦, 辛苦晒!
lamwaikit007 + 80 + 80 絕對認同
chopinlau + 10 + 10 支持 !

查看全部評分