設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 肥仔Tim

[討論] 想整套好野

專業玩家

我而家開始去睇睇,不過今日出師不利
去左間x煌,好多牌子我真係唔識淨係識Luxman,其他果D連介紹都冇,問佢30萬到有乜推介又話冇,淨係同我講呢件10萬果件30萬,今人難堪,就算係什YG Acoustics 什麼 Luxman係全世界最靚,我一定唔會買

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

三十萬要買齊成套 "好嘢", 話難唔難, 話易唔易, 始終hifi 唔係 簡單咁 用錢就可以搵到好嘢! 要睇你 鍾意 聽 乜q嘢, 聽流行曲呀聽古典呀? 聆聽者嘅品味會決定 買乜嘢系統適合! 三十萬用喺 一手hifi equipment, 講真唔算好多! 祝你好運啦!

專業玩家

charliey 發表於 2018-4-16 00:51
三十萬要買齊成套 "好嘢", 話難唔難, 話易唔易, 始終hifi 唔係 簡單咁 用錢就可以搵到好嘢! 要睇你 鍾 ...

其實我係預算用30萬姐,我都唔打算試太多啦!
頂多試埋burmester 082,CD盤、Speaker就睇下佢地介紹D乜,因為我訂左架車option都加左Burmester

鉑金玩家

肥仔Tim 發表於 2018-4-16 01:52
其實我係預算用30萬姐,我都唔打算試太多啦!
頂多試埋burmester 082,CD盤、Speaker就睇下佢地介紹D乜, ...

如果BURMESTER...30萬x2就好預d>.. ...
其實師兄本身預算既組合都係我之前心頭組合, 2600+452..係好好聲,而sf亦絕配...可惜係我買左pmc喇叭所以後邊既野全部要改.
簡單講, B仔同老麥係二個唔同方向而performance亦唔一樣, 個人心得, 都係唔好怕煩, 先揀好喇叭先...再去考慮前後級&source.  仲有師兄要考慮埋線材既配搭,果度分分鐘又十萬八萬..

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
digiman + 10 + 10 用家心得極具參考價值

查看全部評分

專業玩家

benwongkk 發表於 2018-4-16 09:31
如果BURMESTER...30萬x2就好預d>.. ...
其實師兄本身預算既組合都係我之前心頭組合, 2600+452.. ...

多謝分享

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

mcintosh is comparatively giving warmer sound and has its own brand character.  accuphase (jap brand) is pretty detailed and i quite like its pre-amp.  these are equipment in use.

before u buy or replace your hifi gear, it is better to choose firstly speaker then pre-amp, power-amp, then source(s).  Good SACD player is likely to play SACD better than CD, but best source i will still choose vinyl records.

your taste will guide you to pick speakers, but speaker size is quite depending on your listening size.  the bigger your listening environment, the easier and more options of different speakers be available.  when i choose my latest speakers, i started to search based on size of base units.  the bigger the base units, the better performance, generally speaking.  indepth with different layers of base sounds can be found from base units at 8 inches or above.

good luck again!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
digiman + 10 + 10 報告非常詳盡

查看全部評分

Acoustic Solid 111, quintet black S,
accuphase 510, voodoo ren... bal.
nt505+cg10m, cardas clear reflection bal.
accuphase 2420,  voodoo renaissance xlr, modwright KWA100se,
wilson audio 7

專業玩家

charliey 發表於 2018-4-16 12:00
mcintosh is comparatively giving warmer sound and has its own brand character.  accuphase (jap brand ...

Well noted and thanks for sharing

白鑽玩家

charliey 發表於 2018-4-16 12:00
mcintosh is comparatively giving warmer sound and has its own brand character.  accuphase (jap brand ...

speaker first, cannot agree more !
digiman

專業玩家

今日去左Richcoln試聽過Burmester 035 + 956mk ii配PMC應該係Twenty.26,音質非常好,佢哋態度非常好,而家呢套Amp做緊offer, 搞到我15 16差D磅水,不過我星期六去試聽埋 mc2600+ mc452 + sf serafino,最後二選一

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

肥仔Tim 發表於 2018-4-16 18:05
今日去左Richcoln試聽過Burmester 035 + 956mk ii配PMC應該係Twenty.26,音質非常好,佢哋態度非常好,而家 ...

試咗咩歌呀? 有冇試 大棚野? 小提琴鋼琴演奏諸如此類?