設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: day2013

《A Quiet Place》無聲絕境 : Blu-ray / DVD

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

劇情係就係犯駁攞戲黎做架啦,不過90分鐘絕無冷場,結尾收科係兒嬉D,整體我個人收貨。

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

題外話:男女主角現實真係兩公婆,大囡演員現實真係聽力有事

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

港鐵 (4K UHD + BD) Street Date: 17 Jul, 2018
無聲絕境 (鐵盒版4K UHD+Blu-ray) A Quiet Place (Steelbook 4K Ultra HD+Blu-ray) (2018) 2-Disc
2160p Ultra High Definition
1080p High Definition (Blu-ray Region A)
Widescreen 2.40 : 1
Dolby Vision, Dolby Atmos, Dolby Digital 5.1
語言:英語
字幕:中文繁體、簡體、英文、泰文 字幕選擇

另有膠盒版:

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢套堅好睇, 係開頭半小時有小小悶!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

pbtour4il 發表於 2018-7-10 09:53
港鐵 (4K UHD + BD) Street Date: 17 Jul, 2018

無聲絕境 (鐵盒版4K UHD+Blu-ray) A Quiet Place (Steelbo ...

個SPEC又係FULL HOUSE喎, 呢套有機會入手呢~
請問邊間出架???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-7-14 08:17
個SPEC又係FULL HOUSE喎, 呢套有機會入手呢~
請問邊間出架???

洲立

5萬

總版管

佢有哂DV同DA, 好難唔入手呢~

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章

呢套片我入戲院睇完都覺得幾鍾意, 但買碟我到而家都未下到決定, 因為我覺得套片真係玩氣氛 / 困獸鬥 多過玩聲畫效過, 聲畫比較有效果我估應該系得中段煙花 + 兩姐弟穀倉困獸鬥一段,  唔知其他 CHING 點睇... ???

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

港版係唔係今日出?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

4K鐵今日出?