設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: malikysl

[吹水] UA 會員唔值的續會了!

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

之前唔駛幫襯就可以用12蚊買10粒燒賣,2蚊汽水。 5月開始必須光顧先可以換。

係啊,咁同無送有咩分別,都唔知點解要續會,仲未計入會送的野多過你續會,我年年入一次會好過

大片又永遠不提供節扣,20蚊卷,買一送一又好多戲唔比。

仲要親身去先用到,宜家幾可親身去買飛,即日飛位一定唔靚

有鴨毛唔得,D-BOX , OSCAR 級都唔得。

咩春都唔得.....

生日戲飛以前90日內換飛,又改為30日內。 果個月冇戲想睇真慘。
遇著新年,聖誕節,復活節果個月生日你張生日戲飛一定換唔到飛。

我12月生日,咁就無左張生日飛,蝕到入肉

以前450\750分換飛,已經增加到750/1000分。

分越來越唔值錢

UA 會員要每年比100蚊入會,感覺越來越唔化算。

入會都唔知為咩,信用卡個折同會員卡一樣,仲要宜家無得用分半價續會

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jc2ssych + 10 + 10

查看全部評分

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

上星期諗住屯門執笠前用晒D積分換飛換小食, 點知汽水無汽, 爆谷係腍既, 都唔知係唔係冇入新貨用晒D過期貨就算

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2018-3-7 14:43
上星期諗住屯門執笠前用晒D積分換飛換小食, 點知汽水無汽, 爆谷係腍既, 都唔知係唔係冇入新貨用晒D過期貨就 ...

積分可以換小食? 定係果12蚊卷呀?

禁止訪問

76-FC 綠翡翠勲章

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

其實近年已好少入戲院睇戲,係屋企睇仲開心仲舒服又自由,花費時間金錢辛辛苦苦建立家庭影院, 當然要好好欣賞

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我都諗住用晒積分睇戲便算。不過睇個勢,佢都唔諗住再做會員。現在新個張會員卡,佢話千祈唔好唔見咗。否則冇得補領兼分數被人盜用都冇計。我話唔係呀。好在我玩了4年會員,有3年唔勢俾錢。否則嘔血。

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

join 了幾年, 下年唔續,因太多限制, 做會員仲衰過唔做
D5 XT1

1萬

白鑽玩家

老而不

我自己是MCL 的member, 之前因為有JP 明珠還好, 但現在就是有點尬尷了.
事實上年年的coupon 都用過, 次次都是白白浪費.
還是好音樂最好.

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

malikysl 發表於 2018-3-2 12:21
係,  之前東亞都冇折, 現在有9-8折。真係唔值得冇續。

8折既要伙 WORLD MASTER 至有,但擁有呢張貴卡又唔至在呢D小優惠

對我黎講係無咩意義!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

gashapon 發表於 2018-3-2 11:50
我都無續會2年了, 如你所說d 優惠唔太吸引, 加上我近年都少了去戲院, 有時用信用卡買飛都已經有折好過要左 ...

本來跟太太一人一張會員卡,而家只保留一張,但睇怕都要處理一下……
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1