設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: day2013

《The Hurricane Heist》十級風劫 : Blu-ray / DVD

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

試包圍感一流

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

睇完美版4k和bluray一段時間,現在先講講4k和bluray都係冇中字,而4k畫質就真係頂哂班,係走高清數碼味電影感唔重果隻,d細緻位夠哂出夠哂多,係有d場景有noise,雖然色彩唔濃厚,但夠自然夠格調,重有d黑位夠哂靚,另條atmos聲至係重點,不論分析力、空間感、低頻動態爆發力都係頂班天碟質數,每當有打大風的埸面時,天花喇叭所壓下來的低頻和其它聲度混合時,真係夠哂十级風劫……聽到我都有小小驚,夜些小都唔敢玩呢隻碟,重有隻超低音直情有谷到盡的感覺,而故事我就覺得正……因動作鏡頭夠多夠剌激!如果選試atmos的話……我會選呢隻係第一位!

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無其他外國版有機會有 4K 加有中字?

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

韓版 BD (ATMOS 版) Street Date: Dec, 2020

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
day2013 + 50 + 50

查看全部評分