設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: pbtour4il

Star Wars: The Last Jedi【星球大戰:最後絕地武士】4K UHD / BD

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

kan 發表於 2018-3-17 21:30
港版冇中字係乜玩法

港版碟冇中字唔係第一次。

當年雷神1 3D+2D 出街,3D碟都係無中字。

其後國內再出都無冇中字。(當然外國版都無)

為成近乎唯一一隻中國印制嘅bluray但冇中文字幕。

不過今次就搞笑啲,本地版無中字,但很可能偏偏外國版有。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

洲立發行啲碟成日都係最懶
自家百無版又有, 出出下無左隻bonus bluray又有
包裝最hea嘅吉卜力系列又有, 不過就賣最貴
點解呢間公司可以傾到咁多電影發行?

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
bellyjerry + 20 + 20 絕對認同

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問有冇師兄已經入手美版4K?因為對迪迪尼上2套4K音效十分失望(Coco,雷神),所以對今次同屬迪迪尼嘅星戰4K有啲保留,有冇已經入咗嘅師兄可以指引一下?謝謝!

黑鑽玩家

美版應該未出

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

地庫今日已出

鉑金玩家

Will 發表於 2018-3-18 16:29
洲立發行啲碟成日都係最懶
自家百無版又有, 出出下無左隻bonus bluray又有
包裝最hea嘅吉卜力系列又有, 不 ...

佢係香港名牌,黎小姐掌政時在圈內人緣不俗,與迪士尼亦較早建立合作關係…但影碟市場已經越縮越細,洲立行貴價路線又同鐳射、華娛果d廉價路線唔同,未必夠人玩,仲玩唔玩落去就要睇林建岳,目前睇來係興趣唔大,因為寰亞d片都冇比番洲立出,到時幾間大公司的代理合約到期,隨時可以唔玩

鑽石玩家

bellyjerry 發表於 2018-3-19 19:53
請問有冇師兄已經入手美版4K?因為對迪迪尼上2套4K音效十分失望(Coco,雷神),所以對今次同屬迪迪尼嘅星戰4K有 ...

音效同雷神雷同,麻麻地!

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
toms110 + 10 + 10 絕對認同
bellyjerry + 20 + 20 用家心得極具參考價值

查看全部評分

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Jamie718 發表於 2018-3-19 20:36

收到,唔該晒師兄:)

黑鑽玩家

Jamie718 發表於 2018-3-19 20:36

咁大劑⋯⋯

銀級玩家

bellyjerry 發表於 2018-3-19 19:53
請問有冇師兄已經入手美版4K?因為對迪迪尼上2套4K音效十分失望(Coco,雷神),所以對今次同屬迪迪尼嘅星戰4K有 ...

師兄, 我剛剛試了頭段, 音效比雷神3好小小,
但冇得同正義聯盟比 !

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
bellyjerry + 20 + 20 收到,唔該小鐵人兄:)

查看全部評分