設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: pbtour4il

Star Wars: The Last Jedi【星球大戰:最後絕地武士】4K UHD / BD

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

alexhhy23 發表於 2018-3-29 07:45
CHING, 想問隻SEVEN SISTERS 4K係邊度買架, 之前搵左好耐都冇, THANKS

我在細舖入

我仲立立聲睇左美4k,冇入場睇過,冇中字,唔知邊個大邊個細,英文差唔知講咩東東,但冇影響我樂趣,睇到緊緊 有笑有眼淚水,真一套好作品
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

鑽石玩家

76-FC 黑鑽石勲章

DVD迷 發表於 2018-3-29 11:37
我在細舖入

我仲立立聲睇左美4k,冇入場睇過,冇中字,唔知邊個大邊個細,英文差唔知講咩東東,但冇影 ...

呢嗰版,好似連芵文字幕都冇喎?

科林玩家

昨天到德發地庫買到4K了!
右邊較大的一家已經沒貨,斜對面比較小的店家貨源充足。
感謝各位的資訊!

黃金玩家

If no chi subtitles , which 4K version should be best choice? US/UK amazon ? Thx

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

AVBAPE 發表於 2018-3-29 14:59
呢嗰版,好似連芵文字幕都冇喎?

有字幕,但我都唔識咩字
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黑鑽玩家

三星玩樂勲章

新人問問:有冇師兄用xbox one X 兼埋做UHD HDR BD player,讀碟成玏率度高唔高?

白鑽玩家

想講今次星戰音效好唔掂,同雷神一樣低頻好侷促唔夠爆,莫講話ATMOS天花聲,連後置聲都
冇乜

鉑金玩家

音響非常吾得,比平時细声,完全吾掂

黃金玩家

已買,無中文字幕!算,但鴨毛效果........WTF,是旦求其到呀。

黑鑽玩家

三星玩樂勲章

地庫4K得番美版