設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ml55

[頭戴式] 終於忍唔住,一套信仰,Sony

鉑金玩家

我亦都想知道,希望師兄可以出個報告,拜託
Sony NW-WM 1Z,AK-240,Vamtam Classic Master Ltd,
Vantam OPA627Ltd, WA7 firefiles, AMP-HP-Muses02, Sennheiser HD-800, Denon AH-D7100, B&W P-5,
V-Moda M-100, Sony MDR-1A,InEar ProPhile-8,
InEar SD-4S,

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

$2290 無贈品, 我有少少木耳, 我唔可能話比你地知什麼低音高音點點點, 我用原裝4.4線, 呢條線都算交到貨, 我只可以講首先配帶上係輕, 好舒服, 耳罩皮都貼耳, 我用黑磚聽, 啲聲好舒服, 快歌有勁, 慢歌又有味, 我雜食, 用佢聽 Adele 或者 Janet Jackson 都好好聽, 男聲周華健都好, 總括黎講我收貨, 我會再買多一兩條線換吓玩吓!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ml55 + 10 + 10 THX 師兄

查看全部評分

星級玩家

尋日都係Sony拎左人生第一隻耳牛,用返Sony zx300加 4.4mm跟機線,初上耳半個鐘已經覺得分析力非常好.Bass 亦都好圓滑,唔會過份震耳.平時都係聽流行音樂,覺得未入手或者想試耳牛架朋友可以考慮下.

評分

ml55 + 10 + 10 想睇完整報告

查看全部評分

鑽石玩家

21/3 訂貨, 今日收到, 連運費$630, 已經試左1AM2用到, 今晚再煲煲佢先!

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
ml55 + 10 + 10 正到爆
YatYinHo@G + 10 + 10 想睇完整報告

查看全部評分

星級玩家

slche2001 發表於 2018-3-26 12:57
21/3 訂貨, 今日收到, 連運費$630, 已經試左1AM2用到, 今晚再煲煲佢先!

師兄不得了,我等緊Sony 條金寶4.4mm 返貨,等睇下師兄報告。

鉑金玩家

slche2001 發表於 2018-3-26 05:57

師兄出個報告 ,  拜託
Sony NW-WM 1Z,AK-240,Vamtam Classic Master Ltd,
Vantam OPA627Ltd, WA7 firefiles, AMP-HP-Muses02, Sennheiser HD-800, Denon AH-D7100, B&W P-5,
V-Moda M-100, Sony MDR-1A,InEar ProPhile-8,
InEar SD-4S,

星級玩家

slche2001 發表於 2018-3-26 12:57

師兄好快手,我的線早就到了貨卻還未買1AM2

鑽石玩家

ml55 發表於 2018-3-27 07:55
師兄出個報告 ,  拜託

對比起送嗰條原裝線, 我覺得呢條線啲聲動感啲, 底音重啲, 無咩聽診效應喎, 不過只聽左兩個鐘左右, 可能未能作準, 見諒!

評分

ml55 + 10 + 10 THX ,師兄

查看全部評分

星級玩家

slche2001 發表於 2018-3-27 10:28
對比起送嗰條原裝線, 我覺得呢條線啲聲動感啲, 底音重啲, 無咩聽診效應喎, 不過只聽左兩個鐘左右, 可能未 ...

師兄打算用咩線煲?

高級玩家

YatYinHo@G 發表於 2018-3-26 13:40
師兄不得了,我等緊Sony 條金寶4.4mm 返貨,等睇下師兄報告。

星期日在熊仔買咗條Kimber條, 煲線中。