設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[AV擴音機] 感謝post76,可以upgrade 了,rz3100 update在post #2#5

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

十分興奮,感恩,太夜了,明天先開箱,之前rz800好似有D力不從心,音壓好似唔夠,希望換後會有改善啦
Ps 同同枱的朋友say hi先

評分

參與人數 18威望 +890 金錢 +880 收起 理由
小寶老豆 + 20 + 20 正到爆
pinkspider + 10 + 10
grd727 + 10 + 10 恭喜Ching!
hangshun + 10 + 10 超正
garfunkel910 + 10 + 10 恭喜Ching!
harrylo + 10 恭喜Ching!
245141525 + 200 + 200
vicken + 10 + 10 恭喜Ching!
ykluk + 80 + 80 恭喜Ching!
bellyjerry + 20 + 20 恭喜Ching!
diyman + 10 + 10 恭喜Ching!
Ken134547 + 10 + 10 恭喜Ching!
pac + 20 + 20 正到爆
leo25 + 50 + 50 正到爆
小瑟 + 200 + 200 唔好講野, 比200分你先~
wil-wil + 200 + 200 你仲要多謝埋 Steven ... :P
matt88p + 10 + 10 正到爆
edlsang + 10 + 10 恭喜Ching!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我建議大家!真係值得升級!首先,明顯多左浸聲,比之前都好大分別,可以話填滿左之前部rz800遺失嘅空間,聲厚左好多,之前我都被rz800外表厄到,旗艦嘅外表,原來合唔到我所需,呢部rz3100,初初除左好力外,冇乜大期望試隻demo,明顯細緻,我算木耳,都分別得到,咁相信分別好大,之前set來set去都set唔好,今天真係像樣了,快狠準!但真正音壓力要有待測試,因為要屋企冇人才試到,追求要換外表另計,大家睇我上面兩張相,根本好難分,咁咪可以隱瞞海關要偷運入境啦!haha

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kelvinchan + 10 + 10 恭喜Ching!

查看全部評分

白鑽玩家

白鑽玩家

恭喜恭喜

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

好!經過一連串測試,如下:比我想像中相差好遠,初初用rz800時,還以爲自己套古老喇叭到期,換rz3100後才知問題所在,真的比rz800個樣厄到,實際係推唔到自己隻座地喇叭的,之前我以為扭大D咪可以囉,原來唔夠就唔夠力,聲厚相差太大,D聲返哂黎,壓迫感重,成個空間被填滿,未用3100時只期待好力,原來唔只咁,定位明顯細緻,睇返幾套戲就知,用呢幾套:未世街十号,有段地底爆幾吓,3100做到爆炸定位,有一段在地底聽空中有飛船經過,之前喇叭頂唔順咁依家返而冇哂問題,聽到奴根博士暴走,壓迫都改善,好過之前rz800兩成,不過,只可以做到九展1院7-8成,都心滿意足了,播下長城兩段,打完鼓果下好蝦抵音,冇拆同之前鼓同人聲上返哂來!pass,捉怪用火藥果段冇拆好力同冇腳軟,正!其他片,真係套套分析力同定位差好遠,真係唔明,之前set幾個月都set唔到嘅,今天呢部就咁用哂auto嘅就咁滿意,真r頭,個system差咁遠定我之前set錯呢!?

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

勁正啊。。。

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

有去到真係峰迴路轉,職員Stephen 真係型到爆!

白鑽玩家

恭喜師兄,  抽中呢部3100,  呢部比起以前的安橋真係進步咗好多,  爽咗好多有力咗好多,  整體動態都比以前安喬好,  我自己都用咗兩個月先換901
如果師兄之前用800, 咁我可以肯定話你聽一開聲你已經會覺得爭好遠,  class d power 大好多穩定好多,  師兄好似都係用jbl,  class d match jbl 明顯會爽咗.  

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

恭喜哂呀, 今次真係比STEVEN整左個超高潮呀, 恭喜哂呀~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

好快手喎