設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[請教] 想換機一問

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
本身有部 denon AVR-X2000
老公成日話想換部萬五蚊到,made in Japan 既,話好d
想買部俾個surprise 佢
我搵過Av Life佢話如果呢個budget 係AVR-6300H
12000蚊到,但始終同15000有d距離
驚買錯,我一d都唔識,又唔想問佢無surprise
想問下15000蚊有咩機係within 呢個budget?
同埋佢用開denon既,會唔會有其他牌子好d又係around15000度?
Thanks thanks

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
貓神 + 10 + 10 俾個Like你啦
ws1718 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

你不如同老公行街一齊,睇影音,跟住同佢講,如果我送部機比你,你會換咩機呀!因為男人用緊現在牌子,下一部唔一定想用同一個牌子,仲有其它人講果d牌子,你老公可能有唔鍾意,所以行街同佢一齊睇啦!如果女皇話送,d男人已經開心死

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ws1718 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

進階玩家

wantai288 發表於 2017-11-12 04:42
你不如同老公行街一齊,睇影音,跟住同佢講,如果我送部機比你,你會換咩機呀!因為男人用緊現在牌子,下一 ...

佢好醒目一定知有蠱惑
都明白大家有唔同喜好,希望大家俾到意見
Thanks

禁止發言

進階玩家

ws1718 發表於 2017-11-12 09:26
玩音響有家人的支持,那位燒友是非常幸福的。

咁大家幫下我喇
有咩好提議?
定係我出去買左唔岩未開既話可以換機?
有無呢d鋪?
Thanks thanks

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

Hi Joey,你真係一位賢妻,6300係舊型號,哝家筆值萬伍,又想繼續Denon,就緊係買新型號AVR X6400H啦,Made in Japan,兩年保用,我10月尾係澳海城AV Life買咗另一型號,當時問過AVR X6400H價錢係$14,380.碌恒生信用卡又得,24個月分期又得,買之前登記埋免息分期3倍cash dollars獎賞,正,AV Life仲送呢條線,但哝家唔知送完未,而瘋記就乜都無得送,好瘋吓15780

禁止發言

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

ws1718 發表於 2017-11-12 10:47
真是熱心的師兄!15000這個價位,天龍的話,舊型號7200  新的就是您說的6400了。 ...

師兄,客氣喇,AVR X7200WA $15,980.得佢同6400係Made In Japan,天龍仲要有兩年保用

進階玩家

貓神 發表於 2017-11-12 10:58
師兄,客氣喇,AVR X7200WA $15,980.得佢同6400係Made In Japan,天龍仲要有兩年保用 ...

多謝你呀
我就係驚俾人呃所以上黎問下
Big thanks

鉑金玩家

等多一下,5好急,好似出新7係