設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[重低音] 又有新玩具 之 JL113v2 遇上Diamond!!(重有隻異形頭)

鉑金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

10月份注定唔簡單 繼續開箱!!!去片 !!
下午2點收貨 一直搞到剛剛 叫做set左下 開機 睇睇左1000次都有嘅 amots測碟 超人大戰蝙蝠俠同 星戰game 之後發覺原來可以係甘嘅! 明天放假繼續set下 希望效果更好 !!
因為搞得太辛苦所以無點影相片 求求期期大家睇住先

搭埋條月頭入嘅 Diamond 唔洗講也 一個正!!!!

搞足兩日 今天終於叫做擺好位出到下聲 效果比起單只1500好唔少 113係有D料到!!補翻幾張相 !!

評分

參與人數 15威望 +210 金錢 +200 收起 理由
matt88p + 10 + 10 一定要加分
gp250 + 10 + 10 正到爆
louis001 + 10 + 10
HD_2 + 10 + 10
paris + 10 + 10 正到爆
xianglan + 10 + 10 恭喜Ching!
chhanthony + 50 + 50
jason1969 + 20 + 20 正到爆
Ken134547 + 10 + 10 超正
wman + 10 + 10 正到爆
hangshun + 10 + 10 正到爆
sharkpigyu + 10 + 10 正到爆
fm31331 + 10 + 10 件件精品
pac + 20 + 20
~ZERO~ + 10 正到爆

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

禁止發言

76-FC 藍寶石勲章

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

一個字

鉑金玩家

Pac神 唔好講咁多 幾時有機會上來 比個機會我請你吃個飯仔咁??
set炮真係好辛苦

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

fddamia 發表於 2017-10-17 00:01
Pac神 唔好講咁多 幾時有機會上來 比個機會我請你吃個飯仔咁??
set炮真係好辛苦 ...

師兄你越玩越勁.............
LG 65 OLED E7
Yamaha CX-A5200
Crown DCI 8 300
Crown CTS 4200
魅影 9702
杰科 5300
老秦超低音 9115D
L&W  SUB15A
JBL LS40
JBL LSC
Atmos 喇叭 JBL Control X
Surround 喇叭 JBL Control X
Mission 8吋

鉑金玩家

fm31331 發表於 2017-10-17 00:04
師兄你越玩越勁.............

ching你好!!我都係跟大隊齊齊吃樹皮架咋 唔勁架 叫做乜都試下甘!!

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

fddamia 發表於 2017-10-17 00:08
ching你好!!我都係跟大隊齊齊吃樹皮架咋 唔勁架 叫做乜都試下甘!!

啲樹皮食極都有,
Array1500+JL113
LG 65 OLED E7
Yamaha CX-A5200
Crown DCI 8 300
Crown CTS 4200
魅影 9702
杰科 5300
老秦超低音 9115D
L&W  SUB15A
JBL LS40
JBL LSC
Atmos 喇叭 JBL Control X
Surround 喇叭 JBL Control X
Mission 8吋

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

勁呀 恭喜ching!

鉑金玩家

fm31331 發表於 2017-10-17 00:12
啲樹皮食極都有,  
Array1500+JL113

唔係啊 無架啦 無得吃嘅時候麻煩ching記得請小弟吃個菠蘿油啊!!!哈哈哈哈哈哈哈
係啊1500搭113 其實都幾9唔搭8 不過叫做乜都試試甘 希望有好嘅效果!