設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: bellyjerry

[AV擴音機] Denon 4400 試聽會後遺症....

白鑽玩家

avfansfans 發表於 2017-10-14 22:01
恭喜C兄有新機玩,我因為三個月前買左4300H所以當日想去試下4400H,我買時雖然知道會出4400H但估唔到個價會 ...

師兄 ,如果我係你的情况 ,我會等 ,所以我都等緊會唔會有 7400 ,但㸃都好,既已入手便盡量享受及發揮其功能吧 。

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

近年買天龍真是沒買錯,而且性價比亦很高!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
bellyjerry + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黃金玩家

想問吓C兄之前用開pioneer咩型號呢?
我部85都開始有問題,有時會右面和後置channel冇聲。
插過d線同換位都一樣, 要熄機再開先正常。

我見部4400真係好抵, 但由85換4400又好似downgrade咗
所以都考慮中,其實4400级數同85會差好遠呢?

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

marumaro 發表於 2017-10-14 23:32
想問吓C兄之前用開pioneer咩型號呢?
我部85都開始有問題,有時會右面和後置channel冇聲。
插過d線同換位都一 ...

師兄你好,小弟之前用嗰部係P記LX-59,所以今次轉4400感覺上各方面都有所提升,如果師兄用開P記85又心思思想轉會,不妨考慮下直上6400,應該重正啲

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

Chrisboyboy 發表於 2017-10-14 17:31
師兄買左幾銀?我都買咗

邊度買就唔方便講,折咗大約$84xx 啦

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章

bellyjerry 發表於 2017-10-15 20:53
邊度買就唔方便講,折咗大約$84xx 啦

Ching, 請問可否pm邊道買4400呀, Many thanks

鉑金玩家

bellyjerry 發表於 2017-10-14 22:57
好,就寫幾隻字啦:)So far 玩咗1日,感覺超棒,小弟由Pioneer轉會到Denon,基本操控其實分別唔會太大,所以好 ...

我每日都會用佢聽spotify配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每一個音符,樂器營造嘅音象係一五一十出番哂嚟,以前真係聽少好多嘢{:9_428:}

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
bellyjerry + 20 + 20 絕對認同

查看全部評分

白鑽玩家

funny1 發表於 2017-10-15 23:04
我每日都會用佢聽spotify配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每 ...

師兄又放毒氣

鉑金玩家

wman 發表於 2017-10-16 07:48
師兄又放毒氣

只係又寫下小報告

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

funny1 發表於 2017-10-15 23:04
我每日都會用佢聽spotify配kef r100加埋佢內置個restorer真係完美,分析力完全係一個高層次,每 ...

師兄,其實想請教下,我已經download咗Denon 個remote apps,Amp就已經連咗我屋企WiFi,但就喺Wifi度搵唔到對應,即係部anp同我電話link唔到,就算想用airplay都一樣search唔到對應,想問部amp度我係咪set漏咗嘢所以搵唔到?謝謝!