設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[◆音樂專訪◆] 陳潔麗 全新靚聲專輯《15》體驗會 (現場足本+會後討論)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

videolink 發表於 2017-10-12 21:14
起初以為陳潔麗張新「15」CD會有一點兒「拿手」舊曲重唱(跟原唱一樣),誰知道有「舊曲重唱」,但也是重新 ...

多謝師兄意見,LILY睇到一定好開心呢。

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

小瑟 發表於 2017-10-12 21:32
係呀,真係非常非常之抱歉呀,今次連線既質素較差,我地下次會留意返架勒,sorry sorry
{:1_347 ...

用 4G 定場既 wifi?  4G 個到好似 ma ma day
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

除了歌喉外,Lily的人品性格也是一流的,可謂人如其名!!!

"潔麗"
人品: 純潔 清麗
外貌: 雅潔 秀麗
歌喉: 高潔 亮麗

Lily加油,永遠支持你!

評分

參與人數 2威望 +120 金錢 +120 活動 +100 收起 理由
245141525 + 100
小瑟 + 120 + 120 認同到要比120分~

查看全部評分

專業玩家

Thanks 小瑟 & 所有工作人員
感覺 lily 演繹上更上一層樓。以往總覺得有點太 technique, 聽得耐會膩;現在既演繹更加舒服自然,百聽不厭

評分

參與人數 1活動 +100 收起 理由

查看全部評分

星級玩家

十分感謝大王及一眾兄弟安排這次體驗會!
大王風趣幽默的主持風格 + 靚音響 再+  Lily流露真情真個性 ……

只能對未能出席的朋友講句 ----  真可惜啊!

對我來說 ---- 這次體驗會令人喜悅,滲着一種美好的感覺。

而大王及一眾兄弟竟作出「海報簽名 + 與Lily拍照」的安排,真的帶來了驚喜!

讚賞的說話,上面的朋友都說了不少,而小弟則有以下小小提議:
如再有機會,貴  台可否安排〔問答環節〕呢?

相信很多欣賞Lily的朋友,都希望跟Lily有一點點的互動,正如Lily提過,希望大家欣賞Lily的不單單只是「搬喇叭、揾靚聲位」!

最後一提 ……
點解自己唔帶埋21號張concert飛去呢?
見到前面排隊等簽名海報嗰位哥哥攞張飛出嚟俾Lily簽名
……
……
……
我真係有諗過帶埋張飛去 !!!!

評分

參與人數 2威望 +120 金錢 +120 活動 +100 收起 理由
小瑟 + 120 + 120 非常感謝你的意見呀!!!^.^

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

animator 發表於 2017-10-12 22:50
大王風趣幽默的主持風格 + 靚音響 再+  Lily流露真情真個性 ……
...

簽左名會否入唔到場話你塗污張飛?  我反而帶咗以往三張concert嘅dvd/ blu ray 不過返嚟先睇到原來今晚淨係簽海報(不過都好開心)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

cheungtsw 發表於 2017-10-12 21:52
用 4G 定場既 wifi?  4G 個到好似 ma ma day

本來我地用佢既WIFI既, 不過唔知係咪因為用左GUEST ACCOUNT既關係, 我地個CAM同手機個APPS連左好耐都連唔上, 最終咪用返自己個4G囉, 唔知係咪 PCCW果度收得差, 一多人入左房就開始窒得比較勁呢~

依家我地UPLOAD緊CAM內既片上YOUTUBE, 等大家可以睇返唔一個唔洗窒既版本先呢~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

animator 發表於 2017-10-12 22:50
...

你真係講得好岩, 點解我諗唔起比個機會大家自己同LILY傾下計呢??? 真係................... 王永慶過程中我其實係有小小怕大家企得太耐, 會好辛苦, 所以想不如大家快快來個影相環節, 咁可能大家就唔洗企得咁辛苦呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

今晚個場好正,Lily又好靚,最正應該係我 18:30 先到,有幸同 Liliy 同 Lift 可惜得記錯了層數,要不可以對 Lily 多一點時間

評分

參與人數 1活動 +100 收起 理由

查看全部評分

Vincent Kwok
DAP: AK380 Copper w/Copper Amp   
IEM: VisionEars VE6 X2 / Jomo Flamenco
Cable: Effect Audio Bespoke Leonidas / Effect Audio Pharaohs
DAC: Teac AI-503
Specker: Pioneer S-A4SPT-VP
Cable: i

黃金玩家

vicentk 發表於 2017-10-13 00:25
今晚個場好正 Lily又好靚,最正應該係我 18:30 先到有幸同 Liliy 同

Vincent Kwok
DAP: AK380 Copper w/Copper Amp   
IEM: VisionEars VE6 X2 / Jomo Flamenco
Cable: Effect Audio Bespoke Leonidas / Effect Audio Pharaohs
DAC: Teac AI-503
Specker: Pioneer S-A4SPT-VP
Cable: i