設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Big_McIn

1.2KWvs2301#3747(16-02更新)唯美主義派 有品味視覺享受

星級玩家

Shadam:

相就多啲,等耐少少哩。

你套堅嘢家生快出籠哩。
Big_McIn 發表於 2010-5-28 01:00

Big McIn兄,其實想過開新post,不過就快搬,都係搬定一次出相好過

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Big McIn兄,其實想過開新post,不過就快搬,都係搬定一次出相好過
shadam 發表於 2010-5-28 01:28

Shadam,

打算住边區? smiley_bye.gif

港島?何文田?佐敦? panda7.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都唔係好你好多.....
我都係最近先知......
xxxxERICxxxx 發表於 2010-5-26 14:45

Eric,

套家生聽成点呀? smiley_eat_potato_chips.gif

比個report講吓舊Parasound同5007個Power有物唔同。 smiley_hat.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠

星級玩家

Shadam,

打算住边區?

港島?何文田?佐敦?
Big_McIn 發表於 2010-5-28 02:03

Big McIn兄。你所講嘅地方都係有錢佬住多,我就快搬去黄大仙啫

專業玩家

樹皮都無得食~有無師兄可以請我 ...

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Eric,

套家生聽成点呀?

比個report講吓舊Parasound同5007個Power有物唔同。 ...
Big_McIn 發表於 2010-5-28 08:22

一定有唔同啦.....多左一舊嘢喎.......
不過呢個星期都唔得閒攪機.......
我百足咁多爪架,每個星期四一收工就入車場玩搖控車。
呢個星期日仲要去比賽。 (玩樂性質)
要包膠.....下星期一,二應該OK......
各位老友,想睇吓一個包完都唔知係乜膠就唔好行開喇.....
新丁一名,多多指教。

專業玩家

樹皮都無得食~有無師兄可以請我 ...

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

佢秘密練功...好快就
timmywan 發表於 2010-5-28 08:57

係秘密練車.....
星期日要去
新丁一名,多多指教。

鉑金玩家

係秘密練車.....
星期日要去
xxxxERICxxxx 發表於 2010-5-28 10:33

Eric,

攞個金牌仔反嚟掛係個中置道。 babbies_driving.gif

嘩 勵害都不得了,人聲立刻會: smiley_bow.gif

通透過水晶。 smiley_teeth.gif

甜美過糖水。 smiley_blow.gif

柔美過棉花糖呀。 smiley_eat_potato_chips.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠

鉑金玩家

係? 中學學界同校內那些牌仔可以嗎?
我有一盒
Jeff.C.Y 發表於 2010-5-28 13:41

唔掂 舊左 無左功力 smiley_laughing_on_the _floor.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠

鉑金玩家

點會咁架!!!

唔通個天都唔鐘意我?
Jeff.C.Y 發表於 2010-5-28 13:45

仲有 記唔記得我話過 smiley_bear.gif

你係煙民 smiley_bow.gif

你啲牌被二手煙破壞哂啲功力哩 haha.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠

鉑金玩家

食少左了, 之前其實戒左成2個多星期..
之後又食番, 但食少左好多...
Jeff.C.Y 發表於 2010-5-28 14:05

Good 努力哩! AddEmoticons0426.gif

你叫啲兄弟唔聽關左部Amp大制來支持環保... 為下一代設想 right! smiley_heart3.gif

噤..你為你個仔徤康設想....支持無煙運動哩(Smoke Free Zone)! smiley_relax.gif
座右銘

終生搜尋,為己為人
尊重自己,尊重別人
談吐温文,樂也悠悠