設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[黑膠碟] 東京掃碟之行 - Bjork 篇

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

好耐都冇發post了,但今次4月東京之行,實在太有驚喜 :

首先這 6 套 Bjork " Volta " 時期黑膠,有大碟ultimate set包含 Volta tour( 1 LP & cd ), tour 及 videos DVD,及 Mixes ( 2 LP & cd )。其實cd 及DVD那 4 隻之前已買了,但都忍唔住手。另 5 套是Volta 碟內之 singles、mixes,同樣有黑膠 & cd。

此 6 套 我在香港冇見過,包裝、Artwork 實在太美 ( 個人意見),忍不住都要分享下。

雖然Bjork 跟我最初喜歡她的音樂風格越走越遠,Volta 這碟我覺得好聽的。

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
ernietse + 50 + 50 nice! keep post us more please
takeishi + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

正和~呢盒野. 我當年晌旺角買既. 有好多水貨佬有入呢盒野. 好似4百幾接近5舊. 唔記得啦.
呢系列個Package真係幾唔環保. 幾拾個紙樣. 不過好特別.

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
ernietse + 50 + 50 U long time no post your cd to us wor

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

當年香港冇人入,我全套都係喺官網定

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

兩個唔等駛既玩

semisammi 發表於 2017-7-3 22:18
當年香港冇人入,我全套都係喺官網定

有. 香港有. 不過. 俾我買左之嗎.