設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 大玩偶

[重低音] mk sub仔真係好鬼好玩 !

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

budget 有限,不如遲一步先upgrade 啦

cyberken 發表於 2009-12-2 17:07

ken 兄不如介紹幾個好 number 黎 !
等我呢排搵下快錢 !

鉑金玩家

KX-12水貨邊度有得買?
地方唔夠100呎會唔會勁得濟?

鉑金玩家

雖然住得近...但手搬隻kx12 去你屋企試...番到屋企真係...hope 你滿意啦
micma 發表於 2009-12-2 11:04

真是夠朋友

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

雖然住得近...但手搬隻kx12 去你屋企試...番到屋企真係...hope 你滿意啦
micma 發表於 2009-12-2 11:04

有無老友願意抬隻PC-13郵筒o黎我庶試雙十呀
Projecter : Mitsubishi HC3000 DLP
AV amp : Yamaha RX-V3800 + Adcom GFA 7400
BDP : Pioneer BDP-05FD + PS3 + N3
SP : Klipsch R35 series   
Subwoofer : MK MX-250

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

不過咁講....SVS個種現場感...真係包住你ga...一定要試
micma 發表於 2009-12-2 10:50

唔只包住呀,果日有野打我面呀

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴
JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

Not really... The neighbours will make complaints...  

JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL 真係無投訴 JL  ...
sk555 發表於 2009-12-3 00:46

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

53# aiken

直上左MX250咪好囉, 俾多少少, 好過成日心思思想換野, 起碼用到家下, 對隻SUB仔一點投訴都無, 效果非常理想!
事實上, 聽到師兄門推介, 圓方係音效好的戲院, 上星期一家人就睇咗2012, 問心講, 除左張櫈會震之外, 我聽唔出佢有邊部份會好過係屋企所聽到的,我個女仲同我講, 屋企張SOFA震得仲利害, 可能我真係太鐘意MX250果種壓埋身的效果, 所以總係覺得戲院唔夠勁! 又或者有無比圓方更好音效的戲院推介呢?
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

星級玩家

53# aiken

直上左MX250咪好囉, 俾多少少, 好過成日心思思想換野, 起碼用到家下, 對隻SUB仔一點投訴都無, 效果非常理想!
事實上, 聽到師兄門推介, 圓方係音效好的戲院, 上星期一家人就睇咗2012, 問心講, 除左張櫈 ...
hiulam 發表於 2009-12-3 01:01

咁又係呀!雖然係提款機拎萬幾銀出黎果下真係幾肉赤,不過用到依刻都真係好滿意冇投訴!早兩日睇套未來戰士2018 D底音壓迫感真係好鬼勁,成屋都震晒!
JL我都知係好o野,過一萬蚊呢個心理關口我都係緊緊接受到,兩萬蚊呢個關口自問呢一刻真係過唔到住!

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

圓方壓迫感已經夠...唔係個個都鍾意太壓迫....至少我女朋友話係圓方睇戲幾辛苦...當然我話正...呢D 係唔同人唔同感受既EG...所以戲院要LAW 個中間位.....SCREEN 夠大啦....至少係屋企SCREEN 冇佢咁大....當然屋企地方細....用勁SUB 就可以出到強勁既BASS...如果真係鍾意下下打心口...係屋企用MK 係冇得彈的....