設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: tomtomtompk

[討論] 訂左Fitear To Go 334 大概等多久先拎得

專業玩家

vicentk 發表於 2017-4-5 22:13
睇到你係香討的文章,DXX 有時跟野真係亂

話打不到比我搞大左又打到
問N次都公式答覆
基本上100%是佢公司理虧
第一次買野買到想出律師信

黃金玩家

enter3057 發表於 2017-4-5 23:55
話打不到比我搞大左又打到
問N次都公式答覆
基本上100%是佢公司理虧

佢地根本係生意人,沒理過用家心態
Vincent Kwok
DAP: AK380 Copper w/Copper Amp   
IEM: VisionEars VE6 X2 / Jomo Flamenco
Cable: Effect Audio Bespoke Leonidas / Effect Audio Pharaohs
DAC: Teac AI-503
Specker: Pioneer S-A4SPT-VP
Cable: i

專業玩家

vicentk 發表於 2017-4-5 23:58
佢地根本係生意人,沒理過用家心態

希望今次可一次OK
不想同佢公司再有任何接觸

黃金玩家

enter3057 發表於 2017-4-6 00:07
希望今次可一次OK
不想同佢公司再有任何接觸

先祝你一次成功
Vincent Kwok
DAP: AK380 Copper w/Copper Amp   
IEM: VisionEars VE6 X2 / Jomo Flamenco
Cable: Effect Audio Bespoke Leonidas / Effect Audio Pharaohs
DAC: Teac AI-503
Specker: Pioneer S-A4SPT-VP
Cable: i

專業玩家

其實訂購都要計好多唔同情況嘅, 可能咁啱香港紅日做唔到嘢 , 外國紅日都做唔到嘢 ~~咁樣計計埋埋都差唔多啦

我訂條 335SR 前後計埋紅日新年 都要兩個月啦 ~~~ RELAX下啦香港人

專業玩家

vicentk 發表於 2017-4-6 07:31
先祝你一次成功

剛剛做了耳模看佢可不可1個月+1星期返到來

黑鑽玩家

一個月左右