設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: poyee2002

[討論] 一次過博一博佢,等新居入伙

星級玩家

MingSir 發表於 2016-12-18 22:23
Z9D, 我三個禮拜前問過豐澤都係$49k 左右咋喎!

你個價係65".

黑鑽玩家

kufmitop 發表於 2016-12-18 23:31
你個價係65".

係喎 , 咁又幾抵喎 !
我祗是普通會員,唔係版主

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

見之前咁多師兄一致好評, 又唔係貴, 我都淘左一條 HDMI & CAT 7 線返黎玩,
但我而家 2 條線都冇用.....
唔知同我本身D 器材係入門野, 定一話我用 電腦 駁 AMP 再上電視關係,
用左條 HDMI 後, 成個系統 有雜音, 經常無故有 D D DA DA 聲, 就算冇播任何聲音都會間中發出........
咁直上電視 又覺得佢太光, 雖然可調較, 但又唔覺比而家條 朱古力好好多, 但佢線身比較硬, 所用回 朱古力算

條 CAT 7 我就諗住係電腦 直駁 ROUTER 但唔知點解, 一插入去, 部機認唔到張 LAN CARD..
試過裝過 DRIVER, 一REBOOT 又認唔到.....
最後插返條 CAT 6 又得喎, 咩事都冇....都唔知點解..

所以 2 條線就咁放左係度冇用, 都有同淘寶反映一佢話換過比我, 但要我寄返比佢.......見咁煩, 就由佢算 好在唔係貴
不過呢個純屬小弟個案, 其他兄師都開心使用中, 希望都能開心使用師兄

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

早幾日我又訂多左條 1m.....點知今日收貨變左 1.8m
雖然係抵左...但我其實想要 1m
【苦盡甘來】

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

keke323 發表於 2016-12-19 21:53
早幾日我又訂多左條 1m.....點知今日收貨變左 1.8m
雖然係抵左...但我其實想要 1m  ...

我情況一樣
3D投影機:SONY HW30ES
功放:DENON AVR -X7200WA
藍光機:DENON DBT-3313UD
前置:B&W 804S
中置:B&W CMC S2
後置:B&W 685 S2
後置:B&W DS6
前高置:B&W DS3
重低:MK MX-250

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

sika 發表於 2016-12-19 11:31
見之前咁多師兄一致好評, 又唔係貴, 我都淘左一條 HDMI & CAT 7 線返黎玩,
但我而家 2 條線都冇用.....{:6_ ...

寄啦, 我都寄過, 幾十蚊運費, 去順豐搞

個盒唔駛運

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

hit87761 發表於 2016-12-20 10:09
我情況一樣

就係囉....我用黎插 mytv super個盒仔就係電視下面一尺都無
所以先要 1m....可以有 0.5m 我要 0.5m 添呀
【苦盡甘來】