設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[XBOX One/Series] XBOX ONE S GOW4 2TB限定套裝(實物品)

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我打算買FIFA版本, 如果到時Oppo重未有聲氣的話.....

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

HaiFaiYau@FB 發表於 2016-11-26 10:36
師兄,你好。請問可否播到香港或大陸…等藍光碟嗎?會唔會播播下又無聲…?。 ...

大陸碟即係乜碟先????

專業玩家

SonSon 發表於 2016-11-26 10:50
大陸碟即係乜碟先????

大陸買嘅藍光碟…

1萬

行動組版主

半專業貓奴

HaiFaiYau@FB 發表於 2016-11-26 10:59
大陸買嘅藍光碟…

即係................翻版?? 這個相信迷兄解答唔到你喎

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
DVD迷 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

HaiFaiYau@FB 發表於 2016-11-26 10:36
師兄,你好。請問可否播到香港或大陸…等藍光碟嗎?會唔會播播下又無聲…?。 ...

如果你指播播下又無聲,多數係老翻碟,我真答唔到你,加上我都冇玩老翻,所以我都答不出這個問題,唔係唔想答你……

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
SonSon + 20 + 20

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

SonSon 發表於 2016-11-26 10:49
我打算買FIFA版本, 如果到時Oppo重未有聲氣的話.....

買啦,又可以打下機,唔打機又可以睇4k真好正的
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

行動組版主

半專業貓奴

DVD迷 發表於 2016-11-26 11:25
買啦,又可以打下機,唔打機又可以睇4k真好正的

好衰架...........原本已經脫離咗呢個電玩世界, 但又有可能貪佢平又4K而再跌入火坑

專業玩家

DVD迷 發表於 2016-11-26 11:24
如果你指播播下又無聲,多數係老翻碟,我真答唔到你,加上我都冇玩老翻,所以我都答不出這個問題,唔係唔 ...

謝謝

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

SonSon 發表於 2016-11-26 11:40
好衰架...........原本已經脫離咗呢個電玩世界, 但又有可能貪佢平又4K而再跌入火坑  ...

Xobx我都係好少打機,唔係唔打,係冇咩game玩,所以都係玩p4多,因為p4真好多game玩,所以xbox只買獨佔game玩下,我比較鍾意買一機兩用,打下機又得,睇下碟又得,加上一機兩用慳好多位,尋晚試過播放4k碟真得1080畫面,如果想睇真正4k要等換電視機,我都係一步一步慢慢來升級,升得快怕再買錯電視機,之前未清楚知道,先買錯部電視機……

專業玩家

DVD迷 發表於 2016-11-26 12:06
Xobx我都係好少打機,唔係唔打,係冇咩game玩,所以都係玩p4多,因為p4真好多game玩,所以xbox只買獨佔ga ...

師兄,我都係較少打機,但部碟機壞左,唸住買翻部碟機…但睇翻xbox 1s有播碟同玩機等功能,又有一定吸引力,但而家市面差不多價嘅藍光機好多都播到全區碼甚至翻版…,所以想知xbox 1s播碟功能…比如唔同區碼…啲碟播唔播到…