設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[XBOX One/Series] XBOX ONE S GOW4 2TB限定套裝(實物品)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

最近又收到1-3代同外傳嘅code~冇玩過嘅朋友可以試吓啊~(用左記得喺度講聲)

G1.JPG G2.JPG

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
momolee + 10 + 10
DVD迷 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2016-12-10 20:34
為左4k戲終於第二部升級

呢部打機有無殘影?

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

@肥狗仔@ 發表於 2016-12-17 11:10
最近又收到1-3代同外傳嘅code~冇玩過嘅朋友可以試吓啊~(用左記得喺度講聲)

...

最近都收到DOWNLOAD 番,但一開個晝面無論1,2,3 集都覺得好朦
先發覺原來GOW4 個晝面又清又靚, 可能以前GAME 唔足1080P 有關嗎?
BTW, 呢集個對戰晝面真係無得頂, 真係好靚 (我覺得靚過故事MODE 晝面),仲要行60FPS, 無得頂

不過今時唔同往日,諗番10年前GOW1 對戰閒閒地晚晚都5,6 十個香港人 ONLINE 玩
通常入去個場都全部係香港人, 會組隊自己有一TEAM人等等, 現在已經無哂, 好多時都係自一個出去打
同以前氣氛差好遠囉, 可能以前未有SMARTPHONE 無咁多野玩
同埋XBOX360 叫做第一代CONSOLE 正識可以上網同人打,大家都覺得好新鮮,
呢樣我覺得唔多唔少有關係
當然GOW1 真係食正天時地利人和先做到當年成績, 個時TPS選擇又唔係多, 佢一出已經係成TPS既皇者
個時又開始進入高清年代, 同上一代機晝面比感覺上自然係天同地分別

不過有樣要提下,XBOX360 年代HK MARKETING 做得好好, 只計香港分分鍾多過PS3 玩家
相反XBOX ONE 係香港宣傳做得比以前真係差好多,基本上呢代機香港計大部份都應該係PS4 玩家

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2016-12-11 14:02
我都係幾嬲下,因為覺得套裝唔包實碟,只比張下載紙你,又唔平,所以我逼要買實碟,再買套裝,下載碼就送 ...

原來龍如得SONY有, 好彩我兩部機有哂者
好玩嗎?
係咪當日本版GTA

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

momolee 發表於 2016-12-28 00:36
呢部打機有無殘影?

我唔多覺殘影有冇,可能太清關係

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

momolee 發表於 2016-12-28 01:07
原來龍如得SONY有, 好彩我兩部機有哂者   
好玩嗎?
係咪當日本版GTA ...

好玩,前日爆左機,故事好正,邊玩邊像睇戲一流,真好希望2至5再出返中文化就好啦

評分

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

momolee 發表於 2016-12-28 00:36
呢部打機有無殘影?

我試過之後都唔見殘影,連普通版藍光碟都清到暈,影相比你睇下畫質如何,不過當然啦,我影相唔夠專業的

評分

momolee + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

DVD迷 發表於 2016-12-28 22:23
我試過之後都唔見殘影,連普通版藍光碟都清到暈,影相比你睇下畫質如何,不過當然啦,我影相唔夠專業的{: ...

相片都睇到好清喎
4K片?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

momolee 發表於 2016-12-29 14:04
相片都睇到好清喎
4K片?

不是,是普通藍光碟來的

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

迷兄,想請問部One s嘅4K 碟表現在4k電視上效果如何?因為我未買UHD Player,想平平地買部One s來當Player用!
小劇院⎜BenQ W5700 | LG 65 C1 OLED | HDfury vrroom |Anthem 90| Lexicon RX7 | ATI 6007 | CXUHD | MK S150/3 SS150/4 MP950/4 X12