設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: takeishi

[討論] 喜歡儲 CD-Sampler 既朋友一定要去睇下

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

喜歡古典音樂的朋友~聽老闆講. 就快有多D新貨返. 多數係膠膠. 有興趣既可以去昅昅.
觀塘呢家都真係剩番呢幾間唱片鋪架啦. 呢間. 永樂+CD-Warehouse. 無啦.

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
ernietse + 20 + 20 精彩報告
dc903 + 10 + 10 精彩報告,

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

未去過點知使唔使受氣
(Post76 Android 手機版送出)

黑鑽玩家

takeishi 發表於 2016-11-11 08:45
喜歡古典音樂的朋友~聽老闆講. 就快有多D新貨返. 多數係膠膠. 有興趣既可以去昅昅.
觀塘呢家都 ...

算係有幾間行下, 古典始終貨少.
https://www.instagram.com/chsw2019/

白鑽玩家

danny.chan~羊爸抱羊B.唱兒歌~

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

今午到訪,入了些sampler。
付錢時,老闆問點解依排咁多人來。
我就答佢,76有好介紹~.~
原來開了3個月,2個like音樂的人輪流看舖。
D碟由日本郵寄來,還有d音響都係.
我問你們以前有否開過舖,答未,但有與音樂有關的公司做過野。
羊心想,今時今日,還有人願意開店,對我們呢班like音樂又或願付錢(齌吹水都ok)的old cake,又多1間走走看看。

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 4威望 +48 金錢 +48 收起 理由
tlsk + 10 + 10 超正!
takeishi + 10 + 10 一定要加分
Msuper + 8 + 8 羊兄港九新界你都去勻,早知你過來去撞下你.
ernietse + 20 + 20 happy to see u buy can what u like

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

老而不

dc903 發表於 2016-11-12 15:42

被76一吹紅左就...

我覺supply 一定有, 只是原本只是即興做下, 家下忽然被抬上橋,
金翅大鑊鳥?

評分

參與人數 3威望 +40 金錢 +40 收起 理由
takeishi + 10 + 10 一定要加分
dc903 + 10 + 10 都worry㗎,到時1白蚊隻,hehe.
ernietse + 20 + 20 see if they have ongoing stock to supply

查看全部評分

還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

dc903 發表於 2016-11-12 15:42

我"杜如風"唔自私系列. . . . ....................................... . .
有好野我唔會收收埋埋既. 獨樂樂不如眾樂樂.
同埋~我唔係偷影佢架. 我攞正牌問過老細先影架. Official架. 我諗老細睇到張相. 佢就會記得我.
再講. 還有人肯用心去開店. 我地都一定要支持下既.

評分

參與人數 3威望 +70 金錢 +70 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 一定要加分
dc903 + 10 + 10 羊都打正招呼是,還吹水10多分鐘.
ernietse + 50 + 50 You are such a goodboy wor!!!

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

last PHILIPS sampler 1993

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
dc903 + 10 + 10 一定要加分
kl122002 + 10 + 10 絕對認同
tlsk + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分