設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 阿定

[電玩新聞] 迷你紅白機及灰機同步開箱

黑鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

見到其實正價係6千YEN, 不過日本都周圍冇貨, 網上價一樣去到萬三YEN前後.
本來都唔算興趣太大, 雖然自己冇紅白但有超任(間唔時玩下), 加上呢個價...日本玩具反狗城就可以用正價訂, 但幾時再返貨就未有期了.
等運到

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

炒價買入果班友真係痴咗線,呢部嘢講到尾只係官方模擬器,遊戲同真機玩都係有啲距離,就算係用正價買,老任都賺到笑。

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

MSZ 發表於 2016-11-14 10:28
炒價買入果班友真係痴咗線,呢部嘢講到尾只係官方模擬器,遊戲同真機玩都係有啲距離,就算係用正價買,老任 ...

咁又唔可以話老任賺到笑,本身軟件都係錢,30隻game,每隻200Yen唔駛,都唔算過份!當然,用老番做比較就另一回事啦,正如BD碟都係咁出10周年修復版啦,我自己就Amazon正價預訂的,不過有D朋友炒價買入都無計,鬼叫香港無(真)行貨

黑鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

阿定 發表於 2016-11-14 12:04
咁又唔可以話老任賺到笑,本身軟件都係錢,30隻game,每隻200Yen唔駛,都唔算過份!當然,用老番做比較就 ...

對老任黎講, 呢30隻唔放出去都大把人玩緊老翻, 佢想賣都難, 今次連埋部機一齊賣, 可以畀D野間廠做下嘛.
而30隻GAME之中, 居然一隻DQ都冇, 可見佢都係想試下水, 朋友們因為冇DQ, 又炒價, 都暫時唔出手.
等運到

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

終於儲齊美(左)(上)(右)版了

2016-11-15 19.08.40-2.jpg

灰機跟機得一個手掣,要自行再買多個!

2016-11-15 21.29.10-2.jpg

美版係唯一送火牛的,不過只是普通USB火牛而已

2016-11-15 19.13.02.jpg

input 係100-240V output 係 5.2V-1A ,家中類似的火牛多的是

WhatsApp Image 2016-11-15 at 15.11.13.jpeg

美版同歐版,30隻Game並無分別,日版同美歐版才會有所不同

2016-11-15 19.15.04.jpg

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jack331 + 10 + 10

查看全部評分

科林玩家

瑪里奧3,超好玩。