設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kawaiwong

[DAP播放器] 香港那裡可以試聽金菊花

鑽石玩家

so5472 發表於 2016-10-18 20:07
Nikfung 師兄,請問正常金菊音質與它的售價是否匹配?小弟现有ak380copper十amp,未知再買花菊是否多餘? ...

想問你會配什麽耳機?
毒海無涯....回頭又不見岸!!

黃金玩家

NIKFUNG兄,手頭上有LAYLA 1 十PANDORA,O2十MAR4,另手上有360十6.8擴,已掶OP AMP627sm,,請大哥俾D寶貴意見,

鑽石玩家

應該是我向哥兒討意見才對.....

見你我組合...應立即帶layla同O2去Jaben試聽金菊..........保証閣下.....................

立即止痕........但也不防試一試Mass Kobo 404....睇吓死唔得......我這邊己有4個先後毒發!! 保重!!
毒海無涯....回頭又不見岸!!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jaffeinism 發表於 2016-10-18 18:53
直接冲....

成皮半野唔可以咁衝動, 自己用緊COWON P1 + JH16PRO, 身痕想換機玩.....諗緊金菊花定上HUGO....2者價錢就差唔多....一體機覺得方便D......點知出多2個VERSION.....有排先試得晒3部....

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kawaiwong 發表於 2016-10-18 23:20
成皮半野唔可以咁衝動, 自己用緊COWON P1 + JH16PRO, 身痕想換機玩.....諗緊金菊花定上HUGO....2者價錢就 ...

吾洗皮半, 神州桃佬個價同部plenue s香港折後價差吾多;

黃金玩家

多謝師兄!過幾日再上熊仔試清楚.

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

jaffeinism 發表於 2016-10-19 01:19
吾洗皮半, 神州桃佬個價同部plenue s香港折後價差吾多;

CHING, 我睇過間間都系賣緊12000人仔, 你系邊間睇到有咁平? PM資料俾我可以嗎? 唔該....

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

「PAW Gold Titanium」僅音量旋鈕和中央十字按鍵改為鈦金色,其餘規格並無二異,搭載相同的 TI PCM1792 數位類比轉換晶片,ADI Blackfin 514 負責數位訊號處理由,最高支援 PCM 192kHz 和 DSD 5.6MHz 音源規格,並配備 3.5mm 耳機輸出與線性輸出,內置充電鋰電池,可維持 11 小時的播放時間。

@網上資料...

不過加多個頭盔, 76金句, 耳聽為實

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kawaiwong 發表於 2016-10-19 09:22
CHING, 我睇過間間都系賣緊12000人仔, 你系邊間睇到有咁平? PM資料俾我可以嗎? 唔該.... ...

樂X公司有規矩, 查得好嚴... 暗價要入旺旺問 ... 買左吾好爆响口....

神州桃佬係有價講的, 以前買LCD3F就講個價, 水左幾句有開心價...當然你錢多吾志在, 甘米按佢個定價照俾咯

俾多個貼士你, 如果你係桃佬買, 一定要寄順豐, 呢間係寄貴價貨必選, 其他個的貨運好X恐怖, 好似投球手甘重鎚出擊, 大力投砸, 掟貨...

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

師兄可否pm詳情