設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: pbtour4il

[港版] Train to Busan【屍殺列車】BD

星級玩家

pbtour4il 發表於 2016-12-22 08:03
港版已上架:

上面條金色字 + 右下紅字粵語配音,攪到隻碟好Cheap 咁⋯

德發$178

大眾,正價$198,會員5%Off 當 $188 啦!
!1,@2,#3,$4,%5,
^6,&7,*8,(9,)0

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

DVD迷 發表於 2016-12-21 20:32
你去cd倉睇下就知道啦,所以我都唔買住

仲好!又可以慳返!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

lkljason 發表於 2016-12-22 19:48
仲好!又可以慳返!

所以我都唔入,如果見到美版4k就入4k夠了,中字……算巴啦,反正入戲院睇過知講咩
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

剛剛睇完,同美國喪屍片比,人情描寫深一些,完場有點沈重感。too sad

星級玩家

港版畫質好好,一讚。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

DVD迷 發表於 2016-12-22 21:33
所以我都唔入,如果見到美版4k就入4k夠了,中字……算巴啦,反正入戲院睇過知講咩 ...

韓片美版要等1月既well go usa發行版本
呢間公司暫時無出過4K
想特別收錄足料的話可能要等韓版

黑鑽玩家

立月迡 發表於 2016-12-23 02:13
港版畫質好好,一讚。

當真?之前入場睇過覺得正,但又怕港版碟 d 質素,如果隻碟 聲畫質素得嘅話會諗 ! ~

最多當睇個包裝唔到 ~

黃金玩家

即收,即睇,即放,面譜化…  左抄右貼,唔識欣賞  
禮貌啲,Dont Forget Say A Magic Words

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

韓版 Street Date: 22 Feb, 2017

Aspect Ratio & Format: 1080P High Definition 1.85:1

Language: Korean

Sound Mix: DOLBY DIGITAL, DTS-HD-MA 5.1

Subtitles: English, Korean

Region Code: A

Run Time: 118+43 mins       

Number of discs: 1

*Special Feature *

- Production Making

- Sketch

- Charactor Making

- Make Up

- 101 Train

- Action Making

- CG Making

- CG

- Conti

- Show Case

- Still Gallery

- Trailer

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Will 發表於 2016-12-23 02:22
韓片美版要等1月既well go usa發行版本
呢間公司暫時無出過4K
想特別收錄足料的話可能要等韓版 ...

我都係等緊有個有收錄既版本。

但怕韓版既收錄係韓語兼韓字幕, 到時睇畫靠估。
NO WOMEN, NO KIDS.
That's the rules.