設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 影音小編輯

Music76 送您 - Sukie S 石詠莉 24bit/96kHz《有了你》Hi-Res USB

新仔玩家

1.suki第一隻碟的表现已很好,今次第二隻牒一定比上一隻更好的。
2. 而且suki 好認真製作每一張碟,花了好多心机同時间,而且是自資出碟的,所以一定要支持啦。

星級玩家

因為聽得舒服 製作認真 唔買對唔住自己
今次仲有演唱會特別版 更加要買啦

高級玩家

必入 Sukie S 石詠莉 《Welcome 2 My Destination》靚聲專輯的兩個原因
1.我買左《聽聽Sukie S》,而《聽聽Sukie》是24bit / 192kHz高解像編製,而首批限量版德國壓製,定必是靚聲之選!而石詠莉是Hi-Fi界的新人,已經被大獲好評,唱片更是售罄,需要急急加印,足以印證這張CD在Hi-Fi界的地位。今年,Sukie S 石詠莉再出 《Welcome 2 My Destination》,第一版2000隻德國版,唔可以唔買啦!真係好靚聲好好聽!

2.一個用心做音樂,所有細節都一一做好,小至一張海報紙,大至專輯內的圖片,都好俾心機做好!仲要跟樂迷一一道謝,到了第二張專輯仲要親自洗樓送海報,所有事情親力親為,真的很感動!絕不會擺架子,所有意見都想聽,以最謙卑的心態去接受,真的很值得支持的獨立音樂人!

CD已買,一定支持Sukie S 石詠莉!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

因為喜歡真正做音樂, 真心去唱的歌手, 因為支持本地音樂唱片, 再唔買可能會進入末路.....

科林玩家

第一次購買 Suki 隻CD非常鍾意他聲音
看簡介先知原來係自資出嘅CD 非常高嘅質素
上次音響展因為太多人囉唔到簽名真可惜
音響發燒友都是用耳朵收貨
(1)靚声加一流配樂(2)價錢非常合理
咁嘅條件點會唔心動去買石詠莉最新 CD

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

新仔玩家

必入 Sukie S - Welcome 2 My Destination的兩個原因是

1. 支持認真和用心做音樂的歌手和製作人,Sukie在人力和資源有限下仍堅持推出HiFi專輯回饋歌迷,誠意可加。

2.喜歡Sukie專輯的內容,今次Welcome 2 My Destination 和上一張聽聽Sukie's 都是選曲做得好,選一些在HiFi專輯比較少人去翻唱的作品,好有新鮮感,更值得欣賞的是還會有一兩首全新原創作品帶給聽眾,無論封套和歌曲都比一般的HiFi專輯更有誠意和質素。

專業玩家

哽系支持啦。
嗱,首先,鄧健泓同埋佢條女都咁正。
其次,sukie好似又比鄧健泓正啲。。聽佢上一只碟就知啦,哈哈!

星級玩家

必入 Sukie S 石詠莉 《Welcome 2 My Destination》靚聲專輯的兩個原因是

1. 從FREEZE開始,一直都有留意SUKIE,但當時並沒有特別喜歡她,只是當其中一個比較出色的樂隊成員而已,但自上次隻大碟後,Sukie 已成為我其中一個喜愛的歌手,因唱功了得,而不只是靠美麗的臉孔而上位。

2. 今次隻大碟封面影得好靚,加上資源有限的情況下都用心造碟,十分欣賞這種態度,作為聽眾的我們,好的音樂一定要支持

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
我必入 Sukie 石詠莉《Welcome 2 My Destination》専輯嘅主要原因:

1)今次専輯我幾鍾意 Sukie 揀歌方面,所揀嘅歌曲都是翻唱譚詠麟、許冠傑、鄭伊健、杜德偉、張學友、張國榮和陳百強等男歌手的代表作。由其是 Sukie 同 許志安合唱《世紀末煙花》,比人有一種獨特嘅唱法,越來越唱出自己的一種感覺。

2)唱片封面及內頁嘅相 Patrick 拍攝得好靚 (人靚景靚),顯示 Sukie 女神一面。

總括來講,Sukie 出碟一定會支持!!

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

一間细小的公司,可以出到一張市場反映良好的cd.第二張都想聽下有什麼改進了,所以一定買第2張cd。