設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: LAWSON

SONY 訂 BR 蜘蛛俠1-3 好抵(但"原來係好唔抵"在第三版)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 Terence 於 2007-10-30 19:39 發表

嘩~~~~~哈哈哈哈!!!!!
乜M$咁攪野呀~~~Smilies017 Smilies017 Smilies017 Smilies017

湯飯同泡飯我麵食過,
唔知寶礦力泡杯麵咩味呢.....^^

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

終於拎左喇.......^^
依兩張大size相比post76,我個blog都冇呀,幾比面....^^。

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
lkljason + 5 咁比面梗要撐o下啦!

查看全部評分

銀級玩家

等到你喇......spider-man 3 (Blu-ray Boxset)

延期又延期,十幾號預定拖到30號先有貨,
之前訂果D收唔到當然火啦,因為美版都出左囉,行版訂左都要等........

叫sony退錢又話要4~6星期,係人都火啦......
好在我唔係同佢訂,否則我都會打去插佢,
唔係因為我好易勞氣,而係認為依d服務態度真係唔插唔得。

拎碟時又同老細吹一吹,自上次講開依隻野延期唔關船期事($ony話),如果船期遲兩三次,仲要係大作,個部門真係炒得啦。做廠嘅都知道,如果單野大,船期遲左要走飛機架。

今日終於明朗,原來有時會因為某D戲推出,而另一套就會延期同佢硬撼,尤其近排依類情況比較多,所以依隻9成係hold期而唔係船期。
細想一吓,豬豬合同文哥又真係有得鬥,事關文哥在海外已經係最高銷量嘅HD-DVD,而理應可以同DVD同時發售嘅BD就跟文哥同期,只係文哥未公佈香版時,
$ony(hk)就訂計同美版係10月中,而當文哥有行之後豬豬合就延期,而最抵死係文哥行版日期未明朗,$ony就玩到年尾,你地話架咩船可以行咁耐呢又........^^
今日有得攞,都要多得文哥11月1日出街,係唔係咁話呢。

話時話,如果有玩開game嘅人都知道,$ony成日都有D抵B過人嘅借口,成日諗住D人好抵B一定會信。

下次買埋"陳皮四盒2"同"妖夜2"先........^^

spider-man 2係2.1版呀......^^

spider-man 3係孖碟,抵到爛。

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

blu-ray都要孖碟?
一隻碟唔夠放咩?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我揀左WHITE CHICK UNRATED 版.其他真你揀唔落手.唔知咩戲.跟手去左信和放埋佢. 多謝三十.
即係由485變左 455:lol .
但係今日落狗屎冇帶摭......:Q

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

隻碟 1 ,2 得DD TRUE HD
得3 有PCM 5.1
好似屎D喎

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 LAWSON 於 2007-10-31 00:54 發表
我揀左WHITE CHICK UNRATED 版.其他真你揀唔落手.唔知咩戲.跟手去左信和放埋佢. 多謝三十.
即係由485變左 455:lol .
但係今日落狗屎冇帶摭......:Q

食個雙拼都夠錢啦!Smilies010 Smilies010 Smilies010

銀級玩家

原帖由 LAWSON 於 2007-10-31 00:56 發表
隻碟 1 ,2 得DD TRUE HD
得3 有PCM 5.1
好似屎D喎

又係喎,不過我都冇PCM,算啦.........^^
但佢個DD TrueHD,我個AMP就變左DD,
頂....冇DTS.......

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

而家D PLAYER得 PIONEER出到DD/DTS HD. PCM而定係為一食得哂既音效.
我反而好驚佢第時出DTS HD MA出尼呃錢

銀級玩家

原帖由 LAWSON 於 2007-10-31 01:15 發表
而家D PLAYER得 PIONEER出到DD/DTS HD. PCM而定係為一食得哂既音效.
我反而好驚佢第時出DTS HD MA出尼呃錢

你知D AMP好長命加啦,我十幾年前部YAMAHA仲有氣有力咁訓左響床下底.......
上年搬屋先買新AMP,真係唔駛指意我十年內會玩到PCM或咩HD