設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: cheapywong

CD Warehouse 預售 X-Men:天啟滅世戰3D+2D鐵盒版 /4KUHD

禁止發言

76-FC 藍寶石勲章

簽名被屏蔽

星級玩家

洲立我DKLM攪到Civil War咁L樣。

鉑金玩家

alexlyf 發表於 2016-9-17 21:58
洲立我DKLM攪到Civil War咁L樣。

台版都係得HDHR, 唔通又關洲立事嗎?
音樂電影愛好者
永遠支持港產片

星級玩家

mttmax 發表於 2016-9-18 00:12
台版都係得HDHR, 唔通又關洲立事嗎?

師兄,你無錯,邏輯上台版HDHR當然唔關洲立事。

我不滿的是港版,你把"台版都係得HDHR"同"洲立"拉在一起做乜?要拉都拉 滴住黎 落水,洲立幾時做埋台版?小弟得罪,但我只要鬧有份出碟的公司,不理是洲立或 滴住黎。

鑽石玩家

岩岩訂左 4K 版,羅埋送嘅咭片盒,$299 ~

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

alexlyf 發表於 2016-9-18 01:01

我不滿的是港版,你把"台版都係得HDHR"同"洲立"拉在一起 ...

有時候唔可以咁講既...

雖然佢地出碟個質素可能唔啱心水, 佢唔出既話應該有其他公司會搞, 但...

1) 另一間公司出唔代表就叫好
2) 邊間公司出或者無得出都係未知數
等等....

其實依家買碟好左好多, 你覺得港版唔掂咁買其他國家版本囉, 無所謂架.

如果係都要有中字幕既話, 咁咪睇下其他亞洲國家出既有無啱心水囉.

總之就係如果成個世界得佢一間出碟又出成咁, 咁可以鬧爆佢.
但依家唔係WOR, 加上又有其他選擇, 點解唔向其他方向諗呢?

我唔係幫洲立講野, 甚至我唔係响洲立做事, 就以CA3黎講, 台版條聲都同一樣既話, 咁個答案應該都叫做呼之欲出啦.

鬧既話, 不如鬧最終大佬仲好啦...HAHA

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
lamwaikit007 + 50 + 50

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Hon 發表於 2016-9-18 13:16
有時候唔可以咁講既...

雖然佢地出碟個質素可能唔啱心水, 佢唔出既話應該有其他公司會搞, 但...

同意。現在每一套片都有唔同國家的鐵盒版,仍然有好多選擇嘅。

1萬

鑽石玩家

lamwaikit007 發表於 2016-9-18 14:41
同意。現在每一套片都有唔同國家的鐵盒版,仍然有好多選擇嘅。

陰謀D論咁講...

人人都鬧自己地方出既CA3條聲唔好, 美版嗰條最好, 咁美版就多人買, 於是乎...

都係咁估啫, 無跟據既.

鉑金玩家

alexlyf 發表於 2016-9-18 01:01

我不滿的是港版,你把"台版都係得HDHR"同"洲立"拉在一起 ...

我正正就係想講矛頭應該指返向Disney, 洲立只係負責香港嘅發行, 冇能力話條聲應該要點
當然佢可以將消費者意見反映返畀Disney
音樂電影愛好者
永遠支持港產片

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問知唔知港版9月幾多號上架?