設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: heheyuth8700

[DAP播放器] 由AK320入坑.....再入SP1000解毒

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 09:35
真係要搵機會試下 換線可以令音質升到咩地步.
如果本身我 GE DMP+耳機=85分, 但比多8千幾先可能去到 90 ...

我同毒神起初想法同你一樣……換條線咪最多提升幾個%……但事實原來並非如此……魂兄你去試下就明點解D線夠膽越賣越貴拿……
SP1000 Copper + Angie II + PlusSound GPS X6

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 09:39
你地有無試過D條?  Thor Silver 8

呢隻我未試過
SP1000 Copper + Angie II + PlusSound GPS X6

鉑金玩家

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 16:40
我同毒神起初想法同你一樣……換條線咪最多提升幾個%……但事實原來並非如此……魂兄你去試下就明點解D線 ...

神 果然之前都係人

Plussound X8 Copper, Plussound GPS X8 and PD8 我都想試下.
灣仔 一起走 會唔會都有 PD8?   好想知D3條最平係幾錢.....

可惜 Plussound 8折去到聽日, 時間太趕, 趕唔趕做出決定  

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 10:49
問多條
Plussound X8 Copper 同 Plussound GPS X8 取向如何? 價錢好似差唔多

GPS系列為旗艦型號,最全面同平均;GPC較著重人聲,你一試便知

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 16:49
神 果然之前都係人

Plussound X8 Copper, Plussound GPS X8 and PD8 我都想試下.

一起走我九月去嗰時就無PD8,而家有無就唔清楚

鉑金玩家

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 16:55
一起走我九月去嗰時就無PD8,而家有無就唔清楚

THX!

就係D野煩,
MK ge 丁m甲我見到有PD8, 不過無Plussound.
一起走就有Plussound, 無PD8.....

不過可能灣仔 丁M甲會有 PD8 ge....

MK丁m甲幾大下, 我試野比較無甘大壓力
因為其實我自己好怕試野, 怕比人覺 "搞搞陣, 又唔係買"

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 16:49
神 果然之前都係人

我買嗰陣都過左promotion架,係店長好人肯做返discount咋,當然只係過左幾日……

鉑金玩家

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 16:42
呢隻我未試過

因為佢都應該係 8線 (我唔知丁m甲果條係未THOR SILVER II+), 就想睇下同GPS相差幾多.

http://www.effectaudio.com/upgra ... thor-silver-ii.html

鉑金玩家

星喚魂 發表於 2016-11-29 17:03
THX!

就係D野煩,

買成皮野喎……放心……你講呢兩間我都留唔少腳毛……我最近就成日問380套裝咩價錢

鉑金玩家

heheyuth8700 發表於 2016-11-29 17:04
我買嗰陣都過左promotion架,係店長好人肯做返discount咋,當然只係過左幾日…… ...

你個時係幾時 DISCOUNT呀?? 等我因下  下次大約幾時會有DISCOUNT..

始終甘貴 唔想甘衝動就買左