設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: nannan

[吹水] 有身份的信用卡

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

keke323 發表於 2016-9-6 09:19
ching 所以話你唔識野
呢幾張卡何只有小小身份 ?  樓主已經講到好保守,好 L 低調架喇 {:6_214 ...

大企業家先有夠資格攞d種信用卡

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
SonSon + 20 + 20
keke323 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

LG65UC97004K,OPPO 205, Lexicon ZX7 x 2,Marantz 8802a,KEF Reference 207/2 (LR) 202/2c (C), R900 (SL/SR) R500 (SBL/SBR) CI2200RR-THX(TFL/TFR), R50(SDL/SDR), Velodyne DD 15 PLUS x 2, SONY WM1Z/JH Layla

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

甘拜下風

鑽石玩家

keke323 發表於 2016-9-6 09:19
ching 所以話你唔識野
呢幾張卡何只有小小身份 ?  樓主已經講到好保守,好 L 低調架喇 {:6_214 ...

你有富豪級嘅身份, 仲邊駛用咭呢{:9_407:}

星級玩家

xhatax 發表於 2016-9-6 13:51
呢D卡邊到要偷架,你打個電話上卡中心,同佢講要邊張邊張邊張,三幾日就寄去你屋企到啦。  ...

中間兩張是沒有得隨便申請的,是不能的,是要達到條件,是銀行恭敬邀請的。
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

Ching , 真心老實講句, 細佬14年前結緍開始已cut 晒白金AE,Visa,Master ,到今日買過Rolex 4隻表- Daytona金鋼,金鋼Submarine, 金鋼Yatch Master, 金銀潤-全部現金交易, 幾年前袋10皮8皮嘢好細叠 . 落旺角Michael 處買AMP超過10部年年換,落親去現金,全世界都喜歡你.

信用咭,我見過好多白金咭經常爆, 好多人都害死人,以為有什麼什麼咭好威. 就係咁害死好多人,周身債
用咭要還儍佬  ,  用完唔駛還就勁拉--- 所以希望大家清醒,別給人誤道

評分

參與人數 3威望 +60 金錢 +60 收起 理由
keke323 + 20 + 20 絕對認同
jason1969 + 20 + 20 絕對認同
SonSon + 20 + 20

查看全部評分

DENON AVC -X8500H
Panasonic 65 GZ2000
Pioneer N-70A
Magnat MR-780
KEF R 900
TDG  NFC-83 X 4
KEF R600C
Earthquake P12
KEF C62
KEF 3005SE x 4
KEF 800DS x 2
MCINTOSH 9000AE
Emotiva XPA 5 G2

星級玩家

warmmjs 發表於 2016-9-7 02:21
Ching , 真心老實講句, 細佬14年前結緍開始已cut 晒白金AE,Visa,Master ,到今日買過Rolex 4隻表- Daytona金 ...

,我每張卡都沒欠數,如有數我必每期全繳

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

nannan 發表於 2016-9-7 01:48
中間兩張是沒有得隨便申請的,是不能的,是要達到條件,是銀行恭敬邀請的。
(Post76 Android 手機版送出) ...

Oh........第一張中銀理財卡???申請中銀理財戶口咪有囉 第二張中銀理財visa card?? 企業客戶員工都可申請啦, 差在你公司比唔比銀行上黎sale, 我張中銀理財卡都係咁有, 不過用開網上理財冇必要帶係身 , 第三張?? 我同事經常返大陸有消費都有張傍身喎 至於第四張嘛??點解咁似銀包個張既

點解我哋呢D打工仔有資格申請D咁尊貴既卡既?? 點解既?? 乜我哋D平民身份同你差不多咁尊貴咋, 諗起都好開心 不過話時話, 身為土豪級既冇理由要用信用卡, 更加冇理由只得一間銀行既信用卡

評分

參與人數 2威望 +40 金錢 +40 收起 理由
keke323 + 20 + 20 用家心得
jason1969 + 20 + 20 一定要加分

查看全部評分

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

Szelong 發表於 2016-9-6 13:06
唉,我無信用卡.....

一炮過現兜兜先係身份象徵, 係唔駛曬架

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
keke323 + 20 + 20 絕對認同
warmmjs + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

相比信用卡,我覺得我落到鋪頭Sales認得你,老闆認得你,更有身份

喂,阿定,隻XX鐵盒駛唔駛幫你留埋呀,下個禮拜先開訂,照舊幫你Mark底先?
定少,隻XX明天返啊,係咪照舊留特別版比你,定普通版特別版都要晒?
我地公司下個禮拜開始特價,如果唔急,不如我幫你Keep住先,你下星期行開過來先開單?
唔好意思呀,老闆交帶落,你來買野一定要打比佢開個靚價比你,就咁開單比你老細會鬧架!

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

SonSon 發表於 2016-9-7 11:43
Oh........第一張中銀理財卡???申請中銀理財戶口咪有囉 第二張中銀理財visa card?? 企業客戶員 ...

證明 son兄都係有身份人仕囉
【苦盡甘來】