設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Laison

[討論] [閱讀權限 100]

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

雖然我無乜興趣知, 我覺得set 權限係有必要, 但...我無必要set 到100...!? 咁同.... 又要威, 又要帶頭盔有乜分別....
火機 發表於 2009-11-18 09:25

我都同意火機兄嘅講法,如果各長老只係想私底下分享,其實可以用PM或Email。
宜家set到個right咁高,好似有d小圈子嘅感覺...
人係有好奇心,一係唔好比佢知,但宜家又知d唔知d,個心硬係有d野咁... 哈哈....
純粹有感宜發,唔啱聽唔好打面....
TV: Sony KD-49X9000F
BDP: OPPO UDP-203
CS: Klipsch RC-10

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我都同意火機兄嘅講法,如果各長老只係想私底下分享,其實可以用PM或Email。
宜家set到個right咁高,好似有d小圈子嘅感覺...
人係有好奇心,一係唔好比佢知,但宜家又知d唔知d,個心硬係有d野咁... 哈哈....
純粹 ...
hkbeachboys 發表於 2009-11-18 10:23

各位大大明白你地既意思.
今次主要係個優惠內容比起以前既Offer早左知道
基於一D因素但又想快D 比Post76既版友知道先會甘做
但放心相信樓主下星期會解除閱讀權限.

另外, 閱讀權限既Post暫時都唔係太多, 加上我地會密切留意
set權限既需要性. 其實多分享,多討論好快就到100架

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

我唔係想挑戰你地既權限, 但....問題係set 個個有無諗過 100 係咪一個reasonable 既數字先..!?

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我唔係想挑戰你地既權限, 但....問題係set 個個有無諗過 100 係咪一個reasonable 既數字先..!?
火機 發表於 2009-11-18 14:47

權限會否set得太高我地會同有關樓主商討,我地盡可能希望所有既版友都能夠盡享post76既影音消息!

高級玩家

21# hkbeachboys

Agree Agree Agree

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我地非常明白大家既心情,盡可能防止呢種令大家有hard feelings 既事情再次發生!

高級玩家

hi, lkljason, thank you for your understand us. becuase we are just want to happy enjoy ble-ray. to keep this area happy, please don't set any think to let the early mamber can see all the information.

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

hi, lkljason, thank you for your understand us. becuase we are just want to happy enjoy ble-ray. to keep this area happy, please don't set any think to let the early mamber can see all the information ...
Laison 發表於 2009-11-18 16:18

Laison兄, 權限唔係我地set, 但我地立場當然希望每一位既Post76版友可以得到最新最Update既Information.

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

The topic itself is interesting actually, if I get enough authority, I may also set the rights of reading at a level that become limited to a small group of members to show my prestige membership and keep secret for any first hand news !

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

板規無話唔比set會員自由意志,無犯板規板主都無辨法啦!想睇就昇呢or叫管理員以後取消個set權限功能(不過我覺得想睇都係吹多D好既)