設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

未出街香港版 Cayin i5 DAP 會員優先試(已抽10位版友)

關閉 [複製鏈接]

鑽石玩家

真慘去唔到添! 有沒有可能仍享特價預購過兩天上舖取呢? Thanks a lot!

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

wan1984 發表於 2016-7-18 22:30
可惜當晚要開工,其實我也想參加。
(Post76 Android 手機版送出) ...

遲D出左街再上去試啦!
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

明天我會抽出是次參加快閃的版友呀
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

今天上了18/F,入了iDAC6/iHA6一套小西装.....試線,試音,試解碼,測噪...忙到頭都暈.......為有等到i5出大貨先入手喇

毒海無涯....回頭又不見岸!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

nikfung 發表於 2016-7-20 02:44
今天上了18/F,入了iDAC6/iHA6一套小西装.....試線,試音,試解碼,測噪...忙到頭都暈.......為有等到i5出大貨 ...

二部iHA咁得意???
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

各位好,

明晚我地在76-FriendClub舉行的Cayin i5會員優先試首發會已經抽出10位版友參加, 未能抽出的版友會自動進入侯補名單. 當有版友在指定時間未有回覆PM確認出席, 小瑟會視作放棄出席權利而將空缺留給侯補之會員.

所以希望各位抽中的版友在以下時間前回覆確認出席呀!!

最後確認時間 : 2016年07月20日23:59分前

*如有侯補之空缺, 小瑟會在2016年07月21日12:00前直接致電查詢是否可參與侯補之列.

**因是次活動 i5 實體機有限, 所以只有確認出席的版友才可有真機實測, 敬希注意.

再三多謝大家支持 Post76 的活動!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

fun100 發表於 2016-7-19 20:26
真慘去唔到添! 有沒有可能仍享特價預購過兩天上舖取呢? Thanks a lot!

呢個真係要問代理呢, 明晚我地再問佢地啦!!

THX~

Post76玩樂網.

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 綠翡翠勲章

alleelarry 發表於 2016-7-19 20:45
遲D出左街再上去試啦!

未能先睹為快!覺得有所缺失嘛!版主!
Portable Music Lover

1萬

行動組版主

電影愛好者x優惠探索者

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

wan1984 發表於 2016-7-20 10:43
未能先睹為快!覺得有所缺失嘛!版主!{:6_140: ...

先睹唔難呀,先聽為妙啊!

一係咁你交低心愛既耳機比我,我代你聽住先,同樣識揀Z7既我,同你既取向差唔多,留意你個只Z7煲得肯定耐過我呢?再加上你有新機器助煲……
Gundam Theatre (3.5th Generation Home Entertainment System)
TV: Sony KD-65X9500G / KD-65S9000B, Pre-Amp: Oppo HA-1, Amp: Pioneer SC-LX901
4K Player: UDP-LX800 Music Server: Soundgenic HDL-RA2HF
Speaker: JBL(Array 1000, LS-Center, Control-X) + Mirage(Omni 150)
Power Cord: Sound From Heaven Energy II Power Cord, MS Power Cord (Oppo Edition), DC Power: EAhibrid PureDC-B1

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 綠翡翠勲章

alleelarry 發表於 2016-7-20 10:54
先睹唔難呀,先聽為妙啊!

一係咁你交低心愛既耳機比我,我代你聽住先,同樣識揀Z7既我,同你既取向差唔 ...

版主!可入手煲線機嘛!
Portable Music Lover