設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 窮小子

[原聲大碟] ☆★ 定期要做盤點, 今期係 “ 葉蒨文 ” ☆★

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Sunday dinner

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 4威望 +195 金錢 +195 收起 理由
tlsk + 50 + 50 超正,
窮小子 + 80 + 80 小子反而喜歡韓式辛辣麵&3羊麵多D積.
Msuper + 15 + 15 知巧瘦呀,呢期_知_都興 keep fit 喎 !.
dc903 + 50 + 50 d中翼似今午喎, 果然慳電大使.

查看全部評分

鑽石玩家

阻我儲碟者肥五十磅 世紀魔鬼赤貧碟二號

76 榮譽慈善家勲章

晚餐/燒野?
好耐茂幫襯,之前退了步,今日吔水準返來了!
富友,里識諸潤面禁呢間斜對面既油渣面,里茂奶油唔識啦!

主角係 "大頭蔡" 禾唔好辣都一定要落

吔了禁多年,d 知都係禁滑既!

黃油好禾味呀,其實有茂雪藏 "黃油知" 既呢?

嘩,乜個匙羹禁有品味,進步左喎!

x

評分

參與人數 5威望 +250 金錢 +250 收起 理由
CDROMRW + 20 + 20 深水埗?ok啦!
dc903 + 50 + 50 正呀
tlsk + 50 + 50 好多料
窮小子 + 80 + 80 出街吔麵~小子都喜歡加上辣辣菜甫....
ernietse + 50 + 50 景德鎮餐具喎

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章

窮小子_勁哇 ~ 韓流女電都咁熟哇!

dc903_都知你熟 原來係達人喎
哈哈,禾梗係有 d d 熟啦,佢泡菜版既專輯屍Dee都買齊啦!值得禾欣賞既歌手唔多,呢個係其中一位!
聽多 d 節奏強勁既歌,身體內細胞舞動,等如做了運動,養生保嫩呀!

唉,相中間~只碟係大包裝,到依家都未搵到原包裝封套,所以影全家幅得只碟,唔正常包裝就係呢樣唔好!

原唱

[youtube]URoehXX4HEk[/youtube]

呢首里點會唔識呀!

[youtube]wVZdkt38YO0[/youtube]

原唱 <手指 mic~型到爆!>

[youtube]stiFBReCjrs[/youtube]

導演里係咪整蠱 Sammi 呀,和服look+把扇_抄到禁足,人地賣歌比你姐,無賣橋喎!

[youtube]CFNJwmuOrUs[/youtube]

x

評分

參與人數 5威望 +250 金錢 +250 收起 理由
CDROMRW + 20 + 20 雖然唔識,都要+分
dc903 + 50 + 50 羊好少少 仲識多個宋為喬
ernietse + 50 + 50 Me too, I know none of them
窮小子 + 80 + 80 M仔都收埋咁多囡囡哇…hehe
tlsk + 50 + 50 我完全唔識,淨係識李英愛。

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

依家去緊睇下有冇嘢執

你哋估有冇嘢底買呢

x

評分

dc903 + 50 + 50 無啦無啦 俾你買晒啦
Msuper + 15 + 15 里禁遲去,要搬要賣都去晒啦!.
窮小子 + 80 + 80 唯有講句 ~ 珍惜...
tlsk + 50 + 50 快D睇吓有乜筍嘢!

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

1萬

白鑽玩家

佢個場啲cd都賣得8899,

我諗佢應該搬曬去九龍分店再慢慢埋再賣,

我又出咗血喇買咗一大袋

Msuper: 比了5毛子剩買了一只黑色不織布袋,哈哈哈. NO! NO! NO! It costs $5 for this biggest bag! My CD are so huge so I need this biggest bag to carry!!! Otherwise It is difficult to move back home

x

評分

參與人數 5威望 +215 金錢 +215 收起 理由
CDROMRW + 20 + 20 應該買夠一Set四個嘥屎
dc903 + 50 + 50 似乎黑色誘惑 啱E兄favor, 咁大個袋 真大.
tlsk + 50 + 50 超抵,淨係個 logo 都唔止值50個仙喇。.
窮小子 + 80 + 80 恭喜 ernie ching 又有收穫
Msuper + 15 + 15 比了5毛子剩買了一只黑色不織布袋,哈哈哈.

查看全部評分

[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im

1萬

白鑽玩家

唔夠喉! 今日最後衝線

畀你哋睇下啲價錢減成咁, 吸唔吸引呢

x

評分

CDROMRW + 20 + 20 標價七折,好似好抵喎!
dc903 + 50 + 50 真勤勞 有無性誕袋袋呀
tlsk + 50 + 50 報告非常詳盡
窮小子 + 80 + 80 禾5濟~淨係影君E...hehe
Msuper + 15 + 15 唉,禾挑完機都係茂買左碟碟既相睇既!.

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

Tuesday dinner

x

評分

Msuper + 15 + 15 呢幅應該李大咀紮了2條木耳辮!.
dc903 + 50 + 50 補充精……力嘛。
窮小子 + 80 + 80 應該係減肥~清湯底襯木耳(5簡單)哇!.
tlsk + 50 + 50 吓!咁慳皮。

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

Tuesday lunch

x

評分

Msuper + 15 + 15 無五穀都飽真係估里唔到,個胃彈性到赫4人.
dc903 + 50 + 50 好full的feel 呀
窮小子 + 80 + 80 再加埋沙律~fit爆 ( 靚仔晒 )...hehe.
tlsk + 50 + 50 呢餐都算健康

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

Here is my CD conversion to MP3 record (110,206 songs) update, how about your MP3 record???

dc903: 這年仍未新增過 ~~~ 唔好咁懶啦! 淨係掛住日日努力追過小羊仔! 快啲轉換你喺日本買嘅cd去mp3喇! 就嚟八月灣仔會展又有hi-fi展覽會啦

x

評分

tlsk + 50 + 50 精彩報告!
Msuper + 15 + 15 睇黎應該里終極想有個小寶寶多d成日掛咀邊.
CDROMRW + 20 + 20 報告非常詳盡, 等我又望望先。.
窮小子 + 80 + 80 洗晒重新再整過咪可以囉…hehe
dc903 + 50 + 50 這年仍未新增過

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章

硬頸人(4唔斷氣)搵了里 8個月,終於可以捕獲里~帶你回家了!所以今日又使錢去扮中產~飲中產咖啡慶祝囉!

都算新淨可以接受掛!

[youtube]R-suYywPrWw[/youtube]

窮小子~呢期買好多6陰大哇~舍5舍得落機播哇?.
   齋收藏呢,應該唔會播囉!

x

評分

參與人數 4威望 +230 金錢 +230 收起 理由
dc903 + 50 + 50 恭喜你恭喜你! 添卡又飲野.
ernietse + 50 + 50 恭喜Ching!
窮小子 + 80 + 80 呢期買好多6陰大哇~舍5舍得落機播哇?.
tlsk + 50 + 50 真係可起可賀,飲得杯落嘞!

查看全部評分