設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: kl122002

[其他] 有無人知邊到有Disney Infinity 公仔賣?

1萬

白鑽玩家

老而不

gashapon 發表於 2016-3-10 23:14
我見美國買都US$16, 如果計埋運費唔會比香港平好多 (除非一次過買好多) , 我覺得熱門角色都大機會炒貴o左 ...

我記得有D公仔在ebay /amazon 上睇, 舊的就平少少, 只是shipping上貴DD甘樣 .
US 的 local stores 有時話會有大平賣, 我暫時未見...

還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kl122002 發表於 2016-3-11 08:24
我記得有D公仔在ebay /amazon 上睇, 舊的就平少少, 只是shipping上貴DD甘樣 .
US 的 local stores 有時 ...

我多數上網買Mattel DC figures, 因為香港基本上只會返電影版的figure(例如BvS), 漫畫版好少有. 不過唔係咁都唔知原本香港食水都幾深. 我網上買寄埋回香港都比香港買要平...另外就係上次買BvS lego, 香港買batwing都7舊幾水, 但差不多的金錢, 我在美國已經買到batmobile + batwing...2盒慳了3舊水(等於買多盒lego了) 所以我依家都網上搵o左先, 真係無先至去玩具店買.
不過如果只係一隻半隻就唔搞咁多野啦~XD

1萬

白鑽玩家

老而不

gashapon 發表於 2016-3-11 09:20
我多數上網買Mattel DC figures, 因為香港基本上只會返電影版的figure(例如BvS), 漫畫版好少有. 不過唔係 ...

鬼叫係老世自已搞出的大頭佛咩
甘又係, 一兩個公仔, 都係叫佢去HKR 度入手算了.
呢個disney infinity 3.0 在steam 被人插到飛起, 家下望下D公仔, 好似明明地了.

我自已會望下D figure, 自己大多玩唔到(無地方放置). Lego 以玩具而言真係好貴, 我平時都只是望望下.
香港地...我覺得是有種大家一起圍住抬價, 好似等炒一樣. 一百蚊的賣完之後, 剩下鄰家定百五, 再走就定三百. 最後一個天文數字成為全港唯一.  
還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kl122002 發表於 2016-3-11 13:37
鬼叫係老世自已搞出的大頭佛咩
甘又係, 一兩個公仔, 都係叫佢去HKR 度入手算了.
呢個disney i ...

我有次見過CWB TRU有特價(都幾個月之前了), 本身好似$160就賣$130. 隻hulkbuster幾靚, 不過我又無隻game, 百幾蚊買舊膠只用來display又唔抵, 所以最後都無買.

1萬

白鑽玩家

老而不

gashapon 發表於 2016-3-14 11:20
我有次見過CWB TRU有特價(都幾個月之前了), 本身好似$160就賣$130. 隻hulkbuster幾靚, 不過我又無隻game, ...

只game 我有上網down 過, 說是free, 事實要靠player 出去買公仔, 仲有各種類似game 卡的野去玩.
公仔當然一入code 就無限用, 不過好似連game內邊個場地都要去俾錢??
換句話說, 比起season pass 仲惡的 PC game , 所以steam 中被插到飛起.
或者公仔才是主力?

家下TRU 是HK$159.9一只, 唔緊要了, 老世自已乖乖去俾在錢.
我反而只想要之前的Rocket Raccoon, 好似幾得意. 等下佢特價先
還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

kl122002 發表於 2016-3-14 13:23
只game 我有上網down 過, 說是free, 事實要靠player 出去買公仔, 仲有各種類似game 卡的野去玩.
公仔當 ...

我覺得隻game最成功就係可以混合不同的角色對戰, 不過如你所說, 買枝槍免費但子彈逐粒計都幾和味~~

類似的game我只有N年前的龍珠, 要scan barcode(d萬變卡) 玩. 記得當時咩都scan下, 某牌子鮮奶個code scan完好勁~~ XD