設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Cy692

[請教] Pioneer 100r 想加擴求推介

黃金玩家

nec_c616 發表於 2016-1-12 18:10
不過講真,各人有各人不同的口味,你喜歡怎樣佩搭,都是自己喜歡的! 所以我都很會接受其他的意見! 總之自 ...

咁師兄係回我定回佢?如果你有跟痕完嘅消息,你會知佢係乜人,佢喺邊都係用果個公仔做人像。

星級玩家

ozrayyau 發表於 2016-1-12 18:41
咁師兄係回我定回佢?如果你有跟痕完嘅消息,你會知佢係乜人,佢喺邊都係用果個公仔做人像。 ...

果段當然係回佢啦! 我很少去痕完看的!
(Post76 Android 手機版送出)

星級玩家

nec_c616 發表於 2016-1-12 19:08
果段當然係回佢啦! 我很少去痕完看的!

當然,我都很接受你的意見呢!師兄!

星級玩家

ozrayyau 發表於 2016-1-12 18:41
咁師兄係回我定回佢?如果你有跟痕完嘅消息,你會知佢係乜人,佢喺邊都係用果個公仔做人像。 ...

當然,我都很接受你的意見呢!師兄!

專業玩家

係我多事......sorry sorry

星級玩家

snp386 發表於 2016-1-12 19:12
係我多事......sorry sorry

沒事呢,師兄! 各人有各人的意見! 不過要睇清楚先好回覆! 要不然變罵戰就不好! 當然我是接受各人的意見呢!此中唔同人有唔同的口味,大家交流交流係好事!
還有,我不是樓主呀!

專業玩家

即係咁100係基於700嚟設計,如果唔計每段輪出係平均咗,同可以set其他嘢,用正常輪入係唔會有大分別

分別最大就當然係用LO用唔同線,咁個聲就當然會有大分別,用嚟推耳牛就當然係唔同啦,之不過咁就冇咗佢個流動產品嘅原意,如果真係用得貴耳牛點解唔用枱機,同價機個質素一定會好好多,不過難唔難推係只係關個直流阻抗事嘅咩,我真係今日先知

最重要個問題係700點先去到佢最大效能,唔好理佢有幾多個輸入俾你,須然電路圖話俾你知佢全部輸入係冇分別,但係一定係用mUSB to mUSB先可以用到佢盡,因乜嘢原因唔方便講,自己去試,同埋個RSA唔係咁用,人哋設計本身係叫你用一條RSA to 4pin famale

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
hiyori + 10 + 10

查看全部評分

專業玩家

只係每個人須求唔同,就算有時質素下降都未必係一件壞事,因為每個人聽嘅嘢唔同,有時質數下降對一啲只愛聽感不愛解像嘅人嚟講係一件好事,冇咁多佢唔想聽到嘅嘢,因為唔係每個人都識聽同識分樂器,而唔識聽嘅人一聽到咁多樣樂器一齊就會覺得刺耳同煩,同噪音係冇分別

唔講......收聲

星級玩家

好多謝咁多位師兄嘅意見,小弟明白100嘅推力唔夠先希望師兄俾小小建意~亦唔希望大家因小小唔會發生罵戰,只想大家開心分享

星級玩家

snp386 發表於 2016-1-12 19:26
即係咁100係基於700嚟設計,如果唔計每段輪出係平均咗,同可以set其他嘢,用正常輪入係唔會有大分別 {:1_26 ...

師兄很勁啊!很有見解! 聽到你的意見,我都學多了一點知識!