設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[Youtube 短片分享] Gin Lee 李幸倪 - 《雙雙》MV

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

[YouTube=640,360]https://www.youtube.com/watch?v=exnXygiEBlo&feature=youtu.be[/YouTube]

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
Norman + 50 + 50 一定要加分

查看全部評分

ant9284

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

曲:Eric Kwok
詞:林若寧
編:張子堅
監:Eric Kwok

卿卿我我幸運兒 天天春風得意
雙雙嚮往戀愛這大志
嘻嘻哈哈舊陣時 輕輕扣著尾指
我臉頰小小你亦個子小小發誓畢生永誌

歲歲年年的飛奔 役役營營足印
當你走得遠遠想不起初吻
斷線下沉的風箏 跟我飛過多少個小鎮
舊時路太遠面前路卻太近共誰落土生根

幾多可笑諾言 被作廢了
幾多優美落霞記得多少
匆匆歲月 絲絲幼苗 失戀過太少
幾經波折二人又再見了
幾多牽掛二人說不出口不緊要
不懂說話 只可以對你笑

漂漂泊泊又六年 依依稀稀的臉
偏偏戀愛比世界善變
每每寂寥的今天 總會翻揭相簿來相見
在何地再見在何日說再見在寧靜的春天

幾多可笑諾言被作廢了
幾多優美落霞記得多少
匆匆歲月 絲絲幼苗 失戀過太少
幾經波折二人又再見了
幾多牽掛二人說不出口不緊要
不懂說話 只可以對你笑

相親相愛舊時共你說笑
東奔西撲現時太多紛擾
匆匆歲月 絲絲愛情 戀不到破曉
幾經波折二人又再見了
天空海闊二人見識分手都多了
花總會謝 一想你卻會笑

生生世世又是誰 揮都揮之不去 始終有你棲息於心裡

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
Norman + 50 + 50 一定要加分

查看全部評分

ant9284

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Gin Lee 到咗環球希望有得發圍啦!唔好曬咗佢

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

等左好耐

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

由佢上 超級巨聲 踢館 就開始留意佢, 一直都有買佢既廣東碟.
好開心佢加盟環球, 希望環球可以幫佢打開華語市場.
今次第一首主打, 初初聽無咩特別, 但聽多幾次就覺得不俗.
同埋呢首歌唔再似以往如 Falling, 今天終於一人回家 比較刻意賣弄高音, 歌藝既 style, 聽得舒服