設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Minazuki

[特別版] 台版 我的少女時代 Our Times 真心收藏版 (實物圖)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

謝謝你的台大鐵實物, 今日本來想去買, 但真係冇時間, 唔知香港有冇呢個版本的呢?? 香港又係邊間做發行呢?? 得利嗎???
MANY THX!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

進階玩家

香港有得賣嗎 . 台版 ?
(Post76 Android 手機版送出)

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

好嬲之前响博X來訂左,但到今日都係顯示無存貨,好心佢既然唔知有冇貨就唔好show個訂購quota出來?到而家又唔肯通知我係唔係實際無貨?頂!其實尋日見到好多網站都顯示話無貨,只見佳X唱片話有,我見博X來勢色唔對,就立刻响佳X唱片入貨,但我估都係假象,因為今日我見佢22/1出嘅鐵盒版DVD都話就快缺貨,咁何來尋日出嘅鐵盒版bluray會仲有貨呢?
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2015-12-31 23:21
謝謝你的台大鐵實物, 今日本來想去買, 但真係冇時間, 唔知香港有冇呢個版本的呢?? 香港又係邊間做發行呢??  ...

小瑟兄,香港版係曙光影視自己出番,Kam & Ronson做發行呀

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

byingfung 發表於 2016-1-1 12:48
好嬲之前响博X來訂左,但到今日都係顯示無存貨,好心佢既然唔知有冇貨就唔好show個訂購quota出來 ...

師兄,正是博客x現在沒有現貨才不接受預訂。根據以往經驗,成功訂購的一定會收到貨的,你收到成功訂購的電郵嗎?

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

patkytam 發表於 2016-1-1 17:55
師兄,正是博客x現在沒有現貨才不接受預訂。根據以往經驗,成功訂購的一定會收到貨的,你收到成功訂購的 ...

師兄,事原係我早排訂時,博X來show出來係可預訂,又顯示剩餘百幾份嘅數量,每人限購一份,用信用卡過埋數,訂完之後到今日個Account都仲係顯示「無存貨,調貨中」所以我諗都係咁歹 嗱嗱聲响佳X唱片再訂過
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

博X來是咁的,我都試過取消,一段時間之後就見佢返到貨,心急人就會畀佢玩謝

黃金玩家

byingfung 發表於 2016-1-1 19:12
師兄,事原係我早排訂時,博X來show出來係可預訂,又顯示剩餘百幾份嘅數量,每人限購一份,用信用卡過埋 ...

呢個情況我都鬧過佢地幾次,解釋係市面確實已推出有貨,但因網上商戶係會比市面商戶收貨較遲,所以係會顯示無存貨,調貨中.但經驗能俾得你預購,都應可收到貨,但可能要等多一星期時間吧.

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
SonSon + 20 + 20

查看全部評分

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

好嬲之前响博X來訂左,但到今日都係顯示無存貨,好心佢既然唔知有冇貨就唔好show個訂購quota出來 ...

我博客試過一次訂D特價野訂左冇貨,調左好耐都調唔到貨,最後仲要退埋錢!

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

可能調配中或等下一批貨返, 唔駛咁絕望既