設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Sam6999

[請教] 想轉會過檔CM頭

進階玩家

wongkiss 發表於 2016-1-18 14:18
咁又係,只不過用新技術
但都係等咁耐,變相無意思
(Post76 Android 手機版送出) ...

當初宣傳嗰陣時,明明話"2星期起貨"㗎嘛...
而家變左一等又等...等完再等...
雖然1萬幾千唔算d咩野錢,但身為消費者比左錢...當然有合理期望..
"思維"嗰邊真係要同"ue廠房"嗰邊好好溝通,客人錢就比左喇...仲要full pay添...
理應要著緊一點追貨,唔係我一路跟住部耳機嘅消息..一路追尋下落..
我諗到而家都係不了了之...打得開門口做生意...收左客人錢就要開始做野,唔係收完錢拍下個"蘿柚"就算數!
都係嗰句啦~接訂單嗰邊同生產廠房嗰邊真係要溝通一下...好好夾下

銀級玩家

好白痴一問,佢哋同殼係未都用3D打印做?如果係真係會快好多
(Post76 Android 手機版送出)

進階玩家

wongkiss 發表於 2016-1-18 19:47
好白痴一問,佢哋同殼係未都用3D打印做?如果係真係會快好多

希望真係會快好多啦...

銀級玩家

Sam6999 發表於 2016-1-18 20:04
希望真係會快好多啦...

咁佢真係有d過份
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

銀級玩家

要治本必需重口味

wongkiss 發表於 2016-1-18 14:18
咁又係,只不過用新技術
但都係等咁耐,變相無意思

又咁諗,好似你放lunch咁姐
間舖頭係有新科技比你落單
但係你o個區個個都放一點既
慳時間極都係耐啦,咁多人落單...

好似我講我整se5wayr咁
好耐之前有人講過2星期整好tim
但我落單係撞正減價時間之餘
仲公布左接受全球訂單
咁咪導致"有排等"囉
SE5WAYR,HIFIMAN RE800

進階玩家

kin04 發表於 2016-1-14 20:14
係呀...我訂之前個SALES都同我講話我早D做個耳印就有機會過年前到..之前仲諗住幾個星期好快過..但一訂左D ...

師兄,我諗我訂嗰部cm耳機,可能同你訂嗰部耳機都係同一批貨到...
我19/12/15落order...而家最新消息要1/2/16先有
即係等埋幾次3D掃描耳印活動嘅訂單先一次過起貨...?
"思維"回覆話ue廠房嗰邊23/12/15 ~ 4/1/16係假期休息...
咁我落order嗰日又唔同我講嘅?
照計佢地無理由唔知美國ue廠房年年都係放呢d假架啦?
照估計..我部耳機可能係5/1/16先開始製作生產.. 都唔奇...

銀級玩家

算啦,錢都比埋
靜心等待,手工既野唔好吹佢好d

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Sam6999 發表於 2016-1-19 00:39
師兄,我諗我訂嗰部cm耳機,可能同你訂嗰部耳機都係同一批貨到...
我19/12/15落order...而家最新消息要1/ ...

如果以上次同我做耳印果位哥哥咁講..可以真係同師兄你同一批落黎

進階玩家

kin04 發表於 2016-1-19 07:28
如果以上次同我做耳印果位哥哥咁講..可以真係同師兄你同一批落黎

其實美國ue廠房嗰邊無理由每做好一部耳機就即刻寄運嘅..
應該集齊幾次訂單先一次過大批付運,所以每次返貨都係有唔同期訂耳機客人嘅貨喺裡頭~

進階玩家

wongkiss 發表於 2016-1-19 07:11
算啦,錢都比埋
靜心等待,手工既野唔好吹佢好d

希望慢工出細貨啦