設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[流行曲] 昨天上信和13/F買碟, 比佢問候.........

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

昨天上信和13/F買碟, 比佢問候.........

事緣而家返工地點遠左同忙左, 已有兩個多月未有上過去, 剛剛昨天星期六下晝有時間就上去啦, 點知入到去.........

COOLMAN 問我做咩失左蹤咁, 我話我工作地點遠左無時間黎, 佢問我"沙頭角?" 我話未至於, 個地方點都收到手提, 佢笑住話沙頭角都收到手提架, 其實當時佢點緊貨架, 我話你繼續啦, 你點完我先落Order, 結果響唔影響到佢之後, 就入左以下貨品.......

話佢態度唔好咩咩咩..... 唔........ 我唔信囉, 我唔算大客仔, 只係我對你你對我好咁囉!

見之前有人講仲好笑, 話自從嗰個Post之後唔夠擔再上去, 吓! 人講你就信, 自己未經歷過就當真, 咁我話地庫嗰間咩咩仔好好態度記得多D幫趁唔通你又仆倒咁去咩, 總之, 點解有嗰個Post, 大家心照啦!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 7威望 +230 金錢 +210 收起 理由
阿正 + 20 用家心得
Norman + 50 + 50 絕對認同
jt24 + 20 + 20 絕對認同
jkd_ryan + 20 + 20
lamwaikit007 + 50 + 50
alleelarry + 20 + 20 超正!
agic + 50 + 50 用家心得

查看全部評分

銀級玩家

討論區留言我不會太相信,自己感受最真實。對於我呢D小客戶來說,絕對滿意。會幫我留碟又主動問要唔要海報,其他舖未必會。而且幾佩服佢一個人搞掂晒所有野。

論黑面,我首選CD warehouse 朗豪坊。

評分

參與人數 4威望 +140 金錢 +120 收起 理由
阿正 + 20
Norman + 50 + 50
jkd_ryan + 20 + 20

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

只是不同人不同際遇!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
digiman + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

星級玩家

我覺得有師兄出post話佢鬧人並非無中生有。你同佢friend佢梗唔小你(與order 大小無關)!再者佢可能見到有人出post話佢,佢自我檢討後改善了待客之道亦唔定?總知,做服務行業,首要以客為先,看來劉德華嗰段宣傳片要翻播了。

評分

參與人數 4威望 +40 金錢 +40 收起 理由
ABT + 10 + 10 絕對認同
c6001445 + 10 + 10 絕對認同
ktai + 10 + 10 絕對認同
kl122002 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我由佢搬入信和 開始幫襯,每次都買好少碟,但係咁耐,都冇被佢 話過 和 鬧過 噃。

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
dc903 + 10 + 10 用家心得,
jkd_ryan + 20 + 20 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

lamwaikit007 發表於 2015-12-20 16:17
我由佢搬入信和 開始幫襯,每次都買好少碟,但係咁耐,都冇被佢 話過 和 鬧過 噃。 ...

算啦, 佢咪就係話睇完個Post話自己驚左唔上去嗰個囉, 即係人講咩都信咁囉!

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

老而不

最近我都唔明, 呢個沉左一段日子的post近2-3日又被人提起. 唔知有咩意圖, 又唔係好明家下有D咩意圖
http://post76.hk/forum.php?mod=v ... &extra=page%3D1

另一個真心唔明係 有D人被人問候仲要去死死地俾錢, 其實你唔妥佢, 放低只CD頭不回走出去.
搞咩受虐完之後仲要去呻被人虐待甘奇呢? 真是得香港先至有.
還是好音樂最好.

黃金玩家

其實.......我都比coolman問候過不過我又問候返佢不過我地唔係鬧交,大家都唔係鍾意將粗口掛响口嗰種人,只不過男人有時傾計就係咁,開心夾雜一d粗口,唔通要滿口之乎者也?網上留言係真定假?真係算罷啦!
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

基本上只有我問候coolman,,客仔吖嘛!
他那會反問候我呀……
吹水之樂也!

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
dc903 + 10 + 10

查看全部評分

我們都是這樣電大的!
早買早享受,遲買平幾舊!
貴有貴玩,平有平玩,唔好唔玩!

高級玩家

初頭幫襯13/F都覺得佢懶cool懶串咁,後來去多幾次就發覺佢根本冇乜野,仲可以幾nice添!

呢度咁多負能量人士/posts,各位師兄心照啦,睇嗰陣要自己filter吓喇。

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
agic + 50 + 50 用家心得

查看全部評分

喜愛鄧麗君的師兄, 誠意邀請您LIKE TeresaTeng.hk Facebook Page
http://www.facebook.com/teresateng.hk