設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 阿定

[PS4/PS5] SCEH 再度參展「TOYSOUL 2015」捐贈玩具送PlayStation® $50現金券

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

pandaz0062 發表於 2015-12-18 12:02
師兄,我幫你換無問題,不過我最後個日先去,驚幫唔到你換。。
如果換到我就幫你換 ...

贈品又好,公仔又好,Quota每日都有,就當你買Star Wars機!

除左可以幫我用HK$1,188換購Star War公仔外! (每日100套)

每日首50名購買PS4® 或PS Vita 的顧客,更可額外獲贈PS Vita TV乙部(HK$798)

每日首350名於PlayStation® 展區購買PS4®主機(HK$2,780起)或同捆裝(HK$2,880起),可獲贈DUALSHOCK®4無線控制器(HK$468/極致黑)乙隻、HK$50現金券兩張及PlayStation®迷彩便攜摺疊椅。

首50名購買「Star Wars™ Battlefront™ PS4®限量版同捆裝」更可獲指定款式《Star Wars™ Battlefront™》T-Shirt乙件

購買PS4®主機或主機同捆裝可以低至4折(HK$99)換購DUALSHOCK®4 充電座乙個(每日限量100個)(售價:HK$248)

星期日照計朝早排隊的人唔會太多,因為其它品牌限量的公仔,多數已經賣晒,如果有幸成為PS Counter頭50個,拿埋部PS Vita走,多個手掣,多件T,多兩張50蚊遲d用,咁就超正啦!

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

原來係日日都有,如果我買到就幫你買啦

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

pandaz0062 發表於 2015-12-18 14:32
原來係日日都有,如果我買到就幫你買啦

買得成機嗎?

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

買唔到,我去到已經係派到450打後
跟住財政大人話唔抵,唔好買,所以無買到

行動組版主

pandaz0062 發表於 2015-12-23 09:22
買唔到,我去到已經係派到450打後
跟住財政大人話唔抵,唔好買,所以無買到  ...

同財政大臣入ToySoul
(Post76 Android 手機版送出)