設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: datacoma

[討論] P'記82隻抽O'記5007

銀級玩家

pioneer good~~~

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

thanks report Ching

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我個段時間去左樓上睇緊呢部機:
kachow 發表於 2009-10-24 15:07

呢部 $4xxxx

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

小弟几天都有听到这两个牌的比较。。
我觉得师兄的分解很接近小弟的感觉。
chinkc 發表於 2009-10-24 08:11

多謝支持。
講多少少,其實論聲底O記係比較中性D..
而且瓣瓣都係高水準,相信咁平均既表現就係佢容易入屋既原因,難怪咁多人會鍾意佢..。
只係個人睇法,總係嫌佢爭左少少個性。
不過單純抽P記,話就話82既分析力好似點數企高少少...
但聽唔慣又可能會嫌P記聲太盡時會有D尖,反而5007先係啱啱好,O記~贏就贏在中性。
但82對我個人黎講我又接受到。
加上上次聽完81+今次聽左82既經驗...思前想後,卒之領野下都忍唔住落左訂...。
等我儲夠'囡'就請佢返屋企,同我部52 BDP一家團聚。
小弟乃AVP 即係玩AV永遠掛住P牌 醜死鬼..

星級玩家

thanks

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

可以講下個人感受嗎?
chhanthony 發表於 2009-10-24 09:20

個人感受係難得一次過聽到兩部高階機直接比拼,心情當時真係好興奮,依家講番都重係好回味。
其實之前SALE屎哥哥經已多次分析過呢兩個牌子之虛實..
而我之前都曾聽過一部9字頭既O記,重係第一次認真聽,就即刻明白佢把聲會真係好受眾,係非常之掂。
但佢地成日話乜野兩個世界,當時我仲係半信半疑,直至今次埋身肉搏..
P記郁手先,然後O記還拖,而當O記表演左差不多半分鐘到,我就開始好似領悟到SALE屎哥哥之前講既野...
然後我用左一個'表情'偷望企埋死角位阿SALE屎哥哥一眼,然後佢就回報我一個戚眉+戚咀冷笑.......
哈哈過程真係相當抵死。
而過程中我重發現左一個現象,P記做野時,係全部人唔郁;好似點左穴咁,直至O記出手,先回復番些少正常活動。

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

多謝支持。
講多少少,其實論聲底O記係比較中性D..
而且瓣瓣都係高水準,相信咁平均既表現就係佢容易入屋既原因,難怪咁多人會鍾意佢..。
只係個人睇法,總係嫌佢爭左少少個性。
不過單純抽P記,話就話82既分析力好 ...
datacoma 發表於 2009-10-24 19:31

c兄幾銀入手82呀?

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

恭喜晒, Good!!   52+82..full PQLS!!..   最好搬埋佢部JL返黎..hehe..
kachow 發表於 2009-10-24 20:42

搬埋部JL我都好想,但計劃既第一步就要搬大D先..
依家屋企太細,又點能夠要JL紆尊降貴;黎一個淺水浸蛟龍呢...

漏左D野唔記得講,隻抽當日其實我上阿X度係買WOOFER既..SUNFIRE 10"
點知買左之後;佢地就開隻113黎隻抽...........
鬼整佢重相當有良心地叫我快D走否則驚我會改單云云..
唓!你當我第一次聽咩!哼!哼!咁難得既隻抽會梗係一於瀨死.....嘩!嘩!嘩!

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

c兄幾銀入手82呀?
wildwolf007 發表於 2009-10-24 20:46

82一九幾~而我只係落左少少訂,塊樹皮要等下個月開始先有得食。

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

佢訂價係over $40...但係個日一問只係$36,800. 未開始講價,  貴Denon個部2K.
kachow 發表於 2009-10-24 20:39

denon 新 x 田標 $##*))