設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ktai

[討論] 以後唔上信和13樓買CD碟

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

我幫襯過三四次度,不是常客,又唔覺售貨員有乜唔妥。反而只係地方淺窄,所以我比較少上去。

如果真係有大叫好臭呢件事,會唔會唔係話緊你呢?可能佢自己咁啱放左個屁,自己話返自己?又或者整緊啲嘢發出浸怪味?唔好咁敏感啦。

我地好難肯定當時發生乜野事,買碟睇碟都係求開心啫,如果過程中有乜唔滿意唔開心,可以用自己銀包同行動去選擇無下次。無謂咁勞氣記住件事,傷身啊!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
extremehong + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鉑金玩家

percyyip 發表於 2016-11-6 22:24
我幫襯過三四次度,不是常客,又唔覺售貨員有乜唔妥。反而只係地方淺窄,所以我比較少上去。

如果真係有大 ...

感謝提點!
(Post76 Android 手機版送出)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

我對依個post百思不得其解
Anyway 最近喜力有個廣告,個四眼仔衰先,撞到個大隻佬,不過佢只須有禮貎地笑一笑說聲Hello先,大家就做咗朋友其實每樣事情都可以好簡單,只是睇人會否行多一步, 結果可能是兩樣野

評分

參與人數 5威望 +120 金錢 +120 收起 理由
sunboy + 80 + 80
tlsk + 10 + 10 絕對認同
extremehong + 10 + 10 絕對認同
許諾 + 10 + 10 一定要加分
dc903 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都唔明,這個話題間中就會有人題,但不會得到全部人的認同,
反之地爐舖頭仔全世界也說他態度差,但好少人會講佢
唔通 COOL man 真系 時運高  樹大召風

註:我的經歷完全不是這樣囉。我會比個佢囉

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
sunboy + 50 + 50 一定要加分
ericeric + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

alex

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

早排見到呢個post關於coolman,就走去睇野時就問佢,我:「喂老細,有人留言插你喎!」cool:「唔理啦!久唔久都有呢d野!佢地鍾意啦!」然後coolman 繼續做野,其實我諗coolman根本唔係太在意,所以正反兩面都可以慳返啖氣.......
根據唱片機本法,民歌蔡琴Salute真情流露淡淡幽情愛的根源不實行「斷貨唔出」制度和政策,保持原有的「長賣長有」制度和方式,五十年不變

鑽石玩家

我對coolman睇法「你有你睇法,我有我開鋪做生意,你地點話就點話啦,無問題,只要有生意就做,你地講得越興,自然會越多人來!公道自在人心。」

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
sunboy + 50 + 50 用家心得
tlsk + 10 + 10 有理

查看全部評分

我是個直言的人,有很多人都愛聽-美麗悅耳動聽的話,我做不到,黑就黑,白就白,這是我的個性

1萬

白鑽玩家

老而不

我覺多餘. 件事反覆再睇的就係甘表面 : 有人行入去店方望左一陣之後被人話佢臭-->所以店方態度唔好.
事前, 事中係乜因素先?  有人放屁? 有人是食過煙?口腔有味? 汗味? 體味? 還是其他先?

唔係想話幫邊個講乜野, 或者扯平大家握過手算數.
而係我覺有時發言都唔該完整少少, 無理由忽然被人丙.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
文次郎 + 10 + 10 支持

查看全部評分

還是好音樂最好.

鑽石玩家

又話已經離開左間舖,店員又唔係當佢面講,究竟當時裡面發生咩事又冇人知,講D又唔講D,事實係咩真係好耐人尋味

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
sunboy + 50 + 50

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

CeCe Peniston: Finally

Everything has to be finally somehow sometime for better

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
[img=240,180]http://i1268.photobucket.com/albums/jj562/ernietse/20181111_102154_zps2zgy6okj.gif[/im