設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wil-wil

【Pioneer 高清靚聲全接觸】出席名單 (已確認 34 位)

關閉 [複製鏈接]

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

我今次第一次試功夫港版
原來日版真係正咁多
N無人仕

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

有師兄話法版仲正喎, 點睇?
nwwedmond 發表於 2009-10-24 22:10

好想睇
N無人仕

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

辛苦晒各位攪手 / pioneer / 信和  ... 多謝

好正既一個吸毒試範會

u-571 的連環炸彈好震撼

功夫呢 ... 我個人覺得日版好似正少少 ( 低音實的的 )

最後 ... 看來有網友中毒要出血了

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

難以向LX-82說不
nwwedmond 發表於 2009-10-24 22:37

經己有一個啦~~~呵呵
N無人仕

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

哈哈, 我舉手中意港版功夫多D~~

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

難以向LX-82說不
nwwedmond 發表於 2009-10-24 22:37

u are already poisoned...haha

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

老實講 ... 今日好忙...
1點放工即刻係荃灣趕去中環...
( 一去到小瑟兄已經認得我  )
好彩仲未開場,去到大約5分鐘就正式入場LU !
見到一樣野 ! 令到我好開心 !

就係 ”檸檬茶” 啦 ! 真係好 ! 又食又拎 ! 
趕頭趕命..好鬼口渴, ! 飲一包檸檬茶就舒服哂  
SO ...今次收穫真係好豐富 !

UM...講返正題啦...
AMP 我唔太識去評...只可以講...係高階機....
不過反而聽得出部 SUB 仔真係...如傳說中.... 好鬼堅 !!
播 U571完全表演哂出黎...如果有錢就即場同佢買左佢... !

之後呢..... 反正睇完得閒...
又係中環...就上左米樂....
初初聽D 中階機...已經覺得好勁...
之後...就試 hkp1196 果套...
前面用 S150 ...
後置用 SS150 ..
SUB 用 350 ....
AMP: 5007 ..

同樣試功夫 .....
呢部SUB仔拍得住 JL 咁....
不過打心口感覺仲強D ... 人聲近左....
同埋最緊要 ... 掃背同腳感覺強烈 !
完全無乜"鞋" 音.... 隻SUB仔收放得好快 ...
小弟第一次聽D 高階機....

真係大開眼界..... 嘆為觀止 ...

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

好想知82同72咩野價位呀....

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

老實講 ... 今日好忙...
1點放工即刻係荃灣趕去中環...
( 一去到小瑟兄已經認得我  )
好彩仲未開場,去到大約5分鐘就正式入場LU !
見到一樣野 ! 令到我好開心 !

就係 ”檸檬茶” ...
大玩偶 發表於 2009-10-24 23:25

靜靜話你知, 星期五晚我上去探班時, 兩隻sub-woofer嘅表現堅過今日好多
今日真係已經校細O左, 星期五晚, 我地試Transformers II, 震跌O左對門O的木版
今日對JL Audio....無噚晚7成

而82嘅分析力同音場真係做得好好

再次多請信和, pioneer同76各版主,特攻隊嘅努力...

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

靜靜話你知, 星期五晚我上去探班時, 兩隻sub-woofer嘅表現堅過今日好多
今日真係已經校細O左, 星期五晚, 我地試Transformers II, 震跌O左對門O的木版
今日對JL Audio....無噚晚7成

而82嘅分析力同音場真係做得好 ...
chhanthony 發表於 2009-10-25 00:08

咁大件事 !

早d 講ma !! 我6點係米樂走完 ! 再返黎搵你再試隻 JL !