設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[人型] sic 32裝甲響鬼

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

唉~
終於俾我買到呢隻野啦~:lol
講真我真係搵左呢隻野好耐下~
記得第一次見佢個時o係係皆旺某間鋪頭既display櫃~
個時見佢幾型仔~
於是就周圍留意下~
點知原來度度都無貨~:L
唯有網上搵啦~
有係有~
但次次同人鬥bid
都去到3百幾~(有時仲係2手野):Q
覺得太貴唔甘心~
唯有放棄Smilies014
點知係上星期某一日12點幾~
我再上yahoo搵~
發現有人放新貨~
仲要有即賣$300~
正丫!!!
即bid咁就得左啦Smilies018
真開心~;P :victory:

http://good-times.webshots.com/album/560591993cpWfNN?start=0
響鬼

裝甲響鬼

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

我都係鐘意假面騎士ga,響鬼正Smilies018
不過SIC裝甲響鬼好似有D怪Smilies003

ps幪面超人li個名有D稚氣,所以我講假面騎士:L

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

好,入得好,呢隻我都好鍾意,因為價錢實在太貴(大約四佰幾以),所以買唔起...:'( :'( :'(
唔知你在那處買咁平...Smilies010 Smilies010
將你兩粒精華先,原因,你入對正野,在加上你的相片影得好鬼死型...:lol :lol
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 knight 於 2007-9-14 17:39 發表
我都係鐘意假面騎士ga,響鬼正Smilies018
不過SIC裝甲響鬼好似有D怪Smilies003

ps幪面超人li個名有D稚氣,所以我講假面騎士:L

可能係我影得怪左d~
我之前見d鋪頭既display好鬼死型架~!
我梗係整唔返個氣勢出黎~:L

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-9-14 21:49 發表
好,入得好,呢隻我都好鍾意,因為價錢實在太貴(大約四佰幾以),所以買唔起...   
唔知你在那處買咁平...  
將你兩粒精華先,原因,你入對正野,在加上你的相片影得好鬼死型...  ...

呢隻真係正野黎架~!!
我係yahoo bid返黎架~
係無對手1既情況下以302投得
因為佢有即賣同係凌晨時份post出黎~
你得閒都留意下丫

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 虎520 於 2007-9-15 11:45 發表

可能係我影得怪左d~
我之前見d鋪頭既display好鬼死型架~!
我梗係整唔返個氣勢出黎~:L

唔關pose事,只係覺得個肚藍色好怪:L

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

哈哈~
咁我要搵d紅色野遮住佢先得:lol

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 虎520 於 2007-9-15 13:14 發表
哈哈~
咁我要搵d紅色野遮住佢先得:lol

噴黑佢Smilies017