設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: mankit9998

[討論] 你地準備好要去周圍撲!

高級玩家

搶錢嗎??

1萬

白鑽玩家

老而不

解讀:
原母帶日本製SACD  <-向來如是
handmade 盒 <--有試過 不是handmade嗎? 難道有天外飛星的?
10張獨立number SACD + 盒都有獨音number <--即是個盒number可以同入面的SACD 唔同!?  
還是好音樂最好.

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

其實真係唔洗買...兩隻國語好多係廣東歌改編唔會聽...Dreaming係新曲+精選亦唔洗聽, Virgin Snow 同 Hot Summer 又麻麻

等散出Summer Romance 同 側面大碟先買
ant9284

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Ning 發表於 2015-9-6 21:36
過唔過$2000

2000應該係起步價,知後d人點搞就好難講!

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

ant9284 發表於 2015-9-7 09:54
其實真係唔洗買...兩隻國語好多係廣東歌改編唔會聽...Dreaming係新曲+精選亦唔洗聽, Virgin Snow 同 Hot  ...

師兄!我估你可能唔係嗰個年代,Virgin Snow 同 Hot Summer你都覺得唔好聽,咁呢套碟就毒你唔到啦!你好釆。

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

psb 發表於 2015-9-6 23:04
有咗所有原版, 而且Miss You Mix (為何冇其它嘅 remix??)同其它兩隻國語碟不成氣候, 慳番  ...

人已經走咗,留低嘅就只係咁多,間唔中聽下國語都幾好吖。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kkfung + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

mankit9998 發表於 2015-9-7 10:25
師兄!我估你可能唔係嗰個年代,Virgin Snow 同 Hot Summer你都覺得唔好聽,咁呢套碟就毒你唔到啦!你好 ...

我係嗰個年代, 只覺Summer Romance太得太難超越, 基本上下一隻出乜都會比下去, Hot Summer就係個人覺得Leslie最難聽大碟
ant9284

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

kl122002 發表於 2015-9-7 06:41
解讀:
原母帶日本製SACD

譚詠麟,梅姐,哥哥,喺市場嘅消化能力係有嘅,同埋我最愛嘅廣東碟都集合埋一齊,又唔使左搵右搵所以我就訂咗一套,幫朋友又訂一套希望無乜問題順利到手。

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

ant9284 發表於 2015-9-7 10:35
我係嗰個年代, 只覺Summer Romance太得太難超越, 基本上下一隻出乜都會比下去, Hot Summer就係個人覺得 ...

可能我口味獨特,隻Virgin Snow 聽到我個女都識唱,重要點歌聽。

星級玩家

ant9284 發表於 2015-9-7 09:54
其實真係唔洗買...兩隻國語好多係廣東歌改編唔會聽...Dreaming係新曲+精選亦唔洗聽, Virgin Snow 同 Hot  ...

我都傾向散買,主要原因係果兩隻國語碟,買左都唔會聽!(註:除非個禮盒好靚,好值得珍藏)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ant9284 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分